Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija kod Karlovca
  • 14.08.2013.

Dječak poginuo pri padu s traktora

Vjerojatno se radi o pukoj nesreći, ali provode se još neki dokazni postupci u sklopu kriminalističkog istraživanja, ima li i elemenata za kaznenu odgovornost vozača traktora.

  • 431
  • 40
  • 0

Jučer je u poslijepodnevnim satima kod Karlovca, u naselju Mahično, na livadi uz rijeku Kupu prilikom pada s traktora smrtno stradao četverogodišnji dječak, dok je njegov pet godina stariji brat teško ozlijeđen.

Od majke Danice Perez Hina saznaje da je stariji Josip dobro i da više nije u bolnici. Shrvana majka rekla je da je obitelji sad najvažniji njegov oporavak. Također je kazala da je traktor tijekom nesreće vozio njihov otac.

Senka Staroveški, glasnogovornica karlovačke Policijske uprave navela je da je jučer obavljen očevid na livadi uz rijeku Kupu, gdje su s traktora pali dječaci, te da je utvrđeno da se traktor nije prevrnuo.

Vjerojatno se radi o pukoj nesreći, ali provode se još neki dokazni postupci u sklopu kriminalističkog istraživanja, ima li i elemenata za kaznenu odgovornost vozača traktora, rekla je Staroveš.


Tagovi

Tragedija Pad Mahično Traktor


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?