• Demanti
  • 10.06.2020. 14:45

Demanti: Nije bila riječ o skupu o krškim pašnjacima već povjerenstva o zemljištu

Ispričavamo se zbog nenamjerne pogreške u tekstu HPK: Otkupna cijena pšenice ne bi trebala biti manja od 1,20 kn po kilogramu.

Foto: Vedran Stapić (ilustracija)
  • 450
  • 41
  • 0

Dužni smo ispričati se zbog nenamjerne pogreške. Naime, u tekstu HPK: Otkupna cijena pšenice ne bi trebala biti manja od 1,20 kn po kilogramu!, objavljenom 5. lipnja, umjesto "poziv za sjednicu Povjerenstva o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu", naveli smo "poziv za skup o krškim pašnjacima u vlasništvu države". 

Nenamjernu pogrešku, nakon što su nam na nju ukazali iz Hrvatske poljoprivredne komore kojima se ovom prilikom ponovno ispričavamo, smo u međuvremenu ispravili, a ovim putem objavljujemo i demanti Ministarstva poljoprivrede kojima se također ispričavamo kao i svima koje smo nenamjerno doveli u zabludu. 

HPK: Otkupna cijena pšenice ne bi trebala biti manja od 1,20 kn po kilogramu!

Znači, netočno je da je prije 15-ak dana od dana objave ovog članka u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede održan skup o krškim pašnjacima u vlasništvu Hrvatske. 

Točno je da je 11. svibnja 2020. u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede održana 3. sjednica Povjerenstva za izmjene i dopune Zakona o poljoprivrednom zemljištu, kojem su, kao i uvijek nazočili članovi povjerenstva iz Hrvatske poljoprivredne komore. 

Demanti Ministarstva poljoprivrede možete pročitati u dokumentima ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Demanti Poljoprivredno zemljište Krški pašnjaci HPK


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

15. Vinski Bor Maraton, Zmajevac, Baranja, 25. - 26. rujna 2020.