Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupine i med
  • 06.02.2018. 18:00

Deci kupinova vina i žličica meda dnevno - dobitna kombinacija za jačanje imuniteta zimi

Idealna kombinacija za očuvanje zdravlja u zimskim mjesecima jesu kupinovo vino i med!

  • 1.888
  • 53
  • 0

Kupinovo vino i med idealna su kombinacija za očuvanje zdravlja u zimskim mjesecima, no i idealan podstrek za davanje komplimenata. Svjetski dan komplimenata ovaj je siječanj obilježen na zelenom četvrtu Osječke tržnice. 

"Ponudili smo keksiće od integralnog brašna s lalenim sjemenkama, sjemnkama sezama - to je slani oblik i imamo krašuljke, znači kekse s čokoladom i kupinama", otkrila je Marica Završki dodajući da se ukusne keksiće moglo zaliti s pićima od kupina, rakijom i likerom. "U odnosu na vino, liker je slađi i preporučuje se ženskom rodu jer žene preferiraju slatkoj noti za čašicu razgovora u ženskoj idili", dodaje Marica Završki navodeći da na svom OPG-u koji se bavi ekološkom proizvodnjom ne proizvodi liker od kupina, no za ovaj su ga četvrtak donijeli kako bi pokazali što se još može napraviti od kupina. 

Kupinovo vino itekako je dobro za očuvanje zdravlja pa ga se posebno preporuča piti u zimskim mjesecima. "Da podignemo imunitet dovoljan je 1 dl svaki dan. Ne treba pretjerivati", kaže ona.

Jedan od najpoznatijih partnera u vrijeme hladne zime je med, a načina za konzumaciju ima bezbroj. "Svaki med je dobar za imunitet i treba ga konzumirati svaki dan ili u čaju ili žlicoom. Jedna žličica sasvim je dovoljna dnevno. Preporučio bih medljikovac s obzirom da on ima 13 puta više minerala od rugih vrsta meda i zato je pogodan za jačaanje imuniteta", preporučio je Dario Dješka

OPG Dješka posljednjih godina med obogaćuje aronijom, đumbirom, limunom kako bi pripravak imao što bolji učinak na podizanje imuniteta.

Foto: Bigstockphoto/Gal2007

 


Tagovi

Kupinovo vino Med Zima Imunitet


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]