Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede
  • 13.04.2018. 11:00

Damir nakon Damira - imenovan novi pomoćnik ministra poljoprivrede za veterinarstvo

Na zatvorenom dijelu jučerašnje sjednice, Vlada je imenovala Damira Tuđana, dr. med. vet., pomoćnikom ministra poljoprivrede.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
  • 593
  • 82
  • 0

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić dobio je novog pomoćnika. Naime, na zatvorenome dijelu jučerašnje sjednice, Vlada je imenovala Damira Tuđana, dr. med. vet., pomoćnikom ministra poljoprivrede.

Damir Tuđan od 2002. godine načelnik je Veterinarskog ureda Varaždin u Upravi za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede, a na mjestu pomoćnika naslijedio je smijenjenog imenjaka Damira Agičića, također doktora veterinarske medicine. 

Podsjećamo, sporni, službeni dopis koji je pred Uskrs poslao veterinarskim inspektorima sugerirajući im da se suzdrže od inspekcijskih nalaza uoči Velikog tjedna, stajao je Damira Agičića mjesta pomoćnika ministra poljoprivrede za veterinarstvo i sigurnost hrane. U naputku inspektorima Agičić je između ostalog napisao: "s obzirom da je krajem ovoga mjeseca Veliki tjedan i da mnoštvo naših stranaka na poseban način proživljava to razdoblje, preporučujem i molim vas da taj posljednji tjedan ožujka ne planirate nikakve inspekcijske nadzore u objektima." 

Damir Agičić je iz Slavonskog Broda dok je Damir Tuđan Varaždinac. 


Tagovi

Vlada Pomoćnik Damir Tuđan Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P