Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 31.10.2008.

Dalmacijavino smanjila gubitak

  • 416
  • 20
  • 0

Tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prometom alkoholnih i bezalkoholnih pića, Dalmacijavino, u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila gubitak od 23,5 milijuna kuna, što je blago smanjenje gubitka u odnosu na isto lanjsko razdoblje kada je iznosio 23,9 milijuna kuna, pokazuju podaci iz financijskog izvješća Dalmacijavina objavljenog danas na Zagrebačkoj burzi.

Prema podacima iz nerevidiranog i nekonsolidiranog izvješća, ukupni su prihodi Dalmacijavina iznosili 65,67 milijuna kuna i neznatno su smanjeni (za 0,06 posto). Prihodi od prodaje u zemlji iznose 53,19 milijuna kuna i manji su 1,1 posto, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu povećani za 6,5 posto, na 8,49 milijuna kuna.

Tvrtka je u prvih devet mjeseci ove godine u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje smanjila ukupne rashode za 0,6 posto, na 89,17 milijuna kuna. Poslovni su rashodi pritom smanjeni sa 88,6 milijuna kuna, na 88,02 milijuna kuna, dok su financijski rashodi povećani sa 247 tisuća kuna, na 1,15 milijuna kuna.

U komentaru poslovnih rezultata se navodi kako su operativni i ostali troškovi u granicama planiranih. [Hina]

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ovo je motar ili matar, samonikla biljka koja raste iz kamena. Najbolje ju je brati početkom ljeta prije cvjetanja, pa kiseliti i jesti uz brojna jela.