Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje d.d.
  • 04.08.2014. 11:15

Dalibor Poznić - novi predsjednik Uprave Belja!

Funkciju predsjednika Uprave Belja preuzet će Dalibor Poznić, dosadašnji izvršni direktor područja Veleprodaje i distribucije u Konzumu.

Foto: www.depositphotos.com, nikitos
  • 484
  • 30
  • 0

Dosadašnji predsjednik Uprave Belja, Goran Pajnić, promaknut je 1. kolovoza na poziciju izvršnog direktora za poljoprivredu u Agrokoru. Funkciju predsjednika Uprave Belja preuzet će Dalibor Poznić, dosadašnji izvršni direktor područja Veleprodaje i distribucije u Konzumu.

Belje d.d.

Poznić je bio komercijalist Osječke trgovine papirom u razdoblju od 1994. do 1995. godine, a slijedećih pet godina bio je voditelj prodaje u kompaniji Ledo. U rujnu 1999. postao je direktor prodaje tvrtke Flatscher d.o.o. sve do siječnja 2004. kada dolazi na mjesto direktora maloprodajne regije istok u Konzumu. U studenom 2012. preuzima funkciju izvršnog direktora područja Veleprodaje i distribucije u Konzumu.

Od prvog kolovoza 2014. godine, Dalibor Poznić je novi predsjednik Uprave Belja d.d., regionalnog lidera u poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambenoj industriji.

Foto: www.depositphotos.com, nikitos1977


Tagovi

Belje d.d. Goran Pajnić Dalibor Poznić Uprava Belja Agrokor Flatscher Konzum Ledo Komercijalist Lider Prehrambena industrija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P