Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Croinvest.eu
  • 17.02.2014. 11:00

Croinvest.eu – prva hrvatska poduzetnička platforma

Najbolji zaprimljeni projekti ući će u pilot program projekta Croinvest.eu te poslužiti kao ogledni primjerak za buduće korisnike

  • 294
  • 28
  • 0

Croinvest.eu je prva hrvatska platforma za financiranje poduzetničkih, infrastrukturnih i društveno korisnih projekata s posebnim naglaskom na projekte koji konkuriraju za EU fondove.

Platforma uključuje grupno financiranje sa alternativnim pristupom osiguranju kapitala za različite tipove projekata. Podrazumijeva javno predstavljanje projekata u koje veći broj građana ulaže manje svote novca za što mogu ostvariti određene pogodnosti ili profit.

Platforma kombinira pet modela (donacije, nagrade, zajmovi, vlasnički udjeli i udjeli u dobiti) prilagođenih domaćem pravu, pa je tako putem platforme moguće:

  • darovati novac
  • darovati novac u zamjenu za nagradu u obliku stvari ili usluga s počekom na točno određeno vrijeme
  • pozajmiti novac u obliku beskamatnog ili kamatnog investicijskog zajma na točno određeno vrijeme
  • uložiti novac u zamjenu za vlasnički udio u društvu s ograničenom odgovornošću ili zadruzi
  • uložiti novac u zamjenu za udio u dobiti sklapanjem ugovora o tajnom društvu

Platformu mogu koristiti sve domaće fizičke (obrti, domaće radinosti i sporedna zanimanja, slobodna zanimanja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva itd.) i pravne osobe (trgovačka društva, zadruge, udruge, privatne i javne ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave itd.) te svi strani državljani koji žele investirati u Hrvatsku.

Svi zainteresirani vlastite poslovne planove i opise projekata, u PDF formatu, trebaju poslati na e-mail: croinvest.eu@gmail.com. Najbolji projekti ući će u pilot program te poslužiti kao ogledni primjerak za buduće korisnike.

Više informacija možete saznati na: www.cedior.org ili putem Facebook profila.


Tagovi

Croinvest OPG Cedior Poduzetnička platforma Zajmovi Udruga Zadruga


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]