Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cooperation Manager
  • 19.10.2022. 12:00

Cooperation Manager otvorio podružnicu u Hrvatskoj

Želi se animirati hrvatsko tržište otkupa, skladištenja, prerade žitarica i uljarica

Foto: Depositphotos/budabar
  • 312
  • 48
  • 0

Tehnološki startup iz susjedne Srbije za upravljanje poljoprivrednim kooperacijama, otkupom i skladištenjem Cooperation Manager otvorio je nedavno u Osijeku predstavništvo za Hrvatsku.

"Da, otvorili smo firmu u Osijeku, kako bismo stvorili pretpostavke za širenje naše aplikacije na EU tržište", rekao nam je direktor ove tvrtke Radoslav Pilja i otkrio kako u narednom periodu žele animirati hrvatsko tržište skladištenja žitarica i uljarica.

Stvoriti prve reference na zapadnim tržištima

Vlasnici ovog startupa odlikuju se upravo dugogodišnjim iskustvom u trgovanju žitaricama i uljaricama. Njihova je osječka adresa u Poduzetničkom inkubatoru BIOS, i tu ne planiraju stati.   

"U potrazi smo i za prvim zaposlenima u Hrvatskoj, koji će prezentirati mogućnosti Cooperation Manager-a potencijalnim kupcima i biti im podrška u korištenju", dodao je prvi čovjek ovog projekta.

Ovdje možete otvoriti aplikaciju za iOS iPhoneAndroid ili Huawei operativni sustav

Širenjem kruga korisnika aplikacije planiraju stvoriti prve reference na zapadnim tržištima, kao podlogu daljnjeg razvoja.

"Drago nam je da nas prepoznaju nove tvrtke iz našeg najbližeg susjedstva Srbije i BiH. Ali kod nas ima i startupova iz udaljenih zemalja poput Australije i Estonije. Svi oni imaju i našu savjetodavnu podršku, primaju poštu, koriste sale za sastanke kao i druge mogućnosti koje inkubator pruža", otkrio nam je Tihomir Pejin, direktor osječkog BIOSa.

Jednostavan i efikasan pristup podacima o ponudi i potražnji

Zadovoljni korisnici ove aplikacije kažu da sada efikasnije koriste svoje resurse, da su olakšali posao pregovaranja, dok su s druge strane i unaprijedili odnos s poljoprivrednicima.

Cooperation Manager - novi online alat za upravljanje kooperacijama

Podsjetimo, u pitanju je softver koji ubrzava i olakšava promet trgovine poljoprivrednih proizvoda između trgovaca, odnosno skladištara, mlinara, izvoznika, prerađivača i njihovih kooperanata - proizvođača.

Ovim rješenjem se na jednostavan i efikasan način omogućava trgovcima i poljoprivrednicima pristup podacima o ponudi i potražnji putem pametnih telefona.


Tagovi

Cooperation Manager Radoslav Pilja Softver Aplikacija Trgovanje žitaricama Otkup Skladištenje Osijek


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer