Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tržište mehanizacije
  • 02.11.2016. 09:00

CNH preuzima danski Kongskilde

Ugovor obuhvaća preuzimanje razvoja, proizvodnje i prodaju poljoprivrdne tehnike u segmentima obrade zemljišta, sjetve i zelene linije koje se proizvode pod brendovima Kongskilde, Överum i JF.

  • 2.844
  • 324
  • 0

CNH Industrial objavio je krajem listopada ugovor o kupovini poslova, proizvodnje poljoprivrednih strojeva zelene linije i obrade zemljišta Kongskilde Industrial, dijela danske grupacije Dansk Landbrugs Grovvareselskab (DLG A.m.b.A).

Ugovor obuhvaća preuzimanje razvoja, proizvodnje i prodaju poljoprivredne tehnike u segmentima obrade zemljišta, sjetve i zelene linije koje se proizvode pod brendovima Kongskilde, Överum i JF.

New Holland će proširiti portfolio proizvoda

Ugovor podrazumijeva i prijenos imovine koja se odnosi na proizvodnju Kongskilde Industrial koji ima dvije tvornice u Europi, jednu u Poljskoj i jednu u Švedskoj.

Kao rezultat sporazuma postignutog s DLG A.m.b.A., CNH Industrial globalni brend poljopirvrednih strojeva New Holland znatno će proširiti portfolio proizvodima koji Će znatno ojačati ponudu strojeva za obradu zemljišta, sjetvu, zelenu liniju i pripremu stočne hrane. New Holland je jedan od svjetskih lidera u segmentu strojeva za manipulaciju slamom. Vraćajući se u 1940. kada je pod brendom New Holland napravljena prva automatska samovezujuća presa ovaj proizvođač je napravio veliki pomak u razvoju i proizvodnji poljoprivrednih strojeva, posebno u segmentu žetvene tehnike.

"Mi smo ponosni što ćemo brendove Kongskilde, Överum i JF pripojiti CNH Industrial Group. Namjera nam je nadograditi naslijeđeno i značajno povećati uspjeh na tržištu svjetske distributivne mreže," rekao je Richard Tobin, CEO CNH Industrial.

Kroz postignuti sporazum New Holland će svojim klijentima širom svijeta inovativnim i sveobuhvatnim rješenjima ponuditi nezaobilaznu opremu u suvremenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Izvor i foto: cnhindustrial.com


Tagovi

Kongskilde New Holland


Autorica

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.