Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CLAAS
  • 08.11.2015. 18:00

CLAAS uvodi program certifikacije rabljenih strojeva

Na sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hannoveru Claas predstavlja svoj program certifikacije za rabljene strojeve te svojim kupcima nudi dodatne garancije za maksimalnu uporabnu pouzdanost.

  • 445
  • 21
  • 0

Claas je obiteljska tvrtka osnovana 1913. godine,i jedna je od vodećih svjetskih proizvođača poljoprivredne mehanizacije. Tvrka sa sjedištem u Harsewinkel-u u Njemačkoj je vodeća tvrtka u Europi po proizvodnji kombajna. Class zapošljava 11.400 ljudi širom svijeta sa obrtom od 3.8 milijardi eura protekle financijske godine. Studeni 2015. godine u Hannoveru, Claas se dokazuje jednako uspješno i na svjetskom tržištu, i to svojim rabljenim strojevima. Od 1980.-ih Claas je prodao više od 15 tisuća kombajna i samohodnih silokombajna.

Program certifikacije za rabljene strojeve

Na sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hannoveru Claas predstavlja svoj program certifikacije za rabljene strojeve te svojim kupcima nudi dodatne garancije za maksimalnu uporabnu pouzdanost. Progam certifikacije First Claas Plus uključuje 12 mjeseci garancije, što podrazumijeva originalne Claas rezervne dijeove, materijale i popravke u slučaju reklamacije u garantnom roku od 12 mjeseci kod lokalnog prodavatelja Claas-a.

Claas je vodeća tvrtka u svijetu po proizvodnji samohodnih silokombajna, kao i jedan od značajnijih proizvođača traktora, balirki i linija za spremanje sijena i sjenaže.

Program First Claas Plus je dostupan za rabljene traktore, kombajne i silokombajne Claas starosti do tri godine, što znači da se strojevi vrlo temeljito pregledavaju u autoriziranim servisnim centrima po najvišim standardima. Provjerava se ispravnost i do 390 točaka na kombajnima i do 210 točaka na traktorima. Što uključuje provjeru ispravnosti? To su provjere hladnjaka, kočnica, remenja, vrata, spojke, elektroinstalacije, ovjesa kabine, curenja na motoru i hidrauličkoj instalaciji.

Novi Claas-ov portal rabljenih strojeva

Zainteresirani poljoprivrednici, kontraktori, kao i Claas prodavatelji, na Claasovom webu mogu vidjeti cijeli asortiman Claas-a, dakle puno više nego što je to dostupno kod lokalnog Claas prodavatelja. Sve ponude su popraćene preciznim opisom radnih sati, brojem servisa i provjera koje su izvršene također kroz vizualni prikaz stroja. Ovaj web portal je vrlo intuitivan i vrlo lak za uporabu. Zainteresirani mogu odabrati razne filtere da pronađu traktor, kombajn ili silokombajn s karakteristikama koje žele, uspoređujući istovremeno razne ponuđene strojeve.

Još jedna prednost za korisnike je što kod svog lokalnog prodavatelja (servisa) mogu dobiti sve dodatne informacije o nabavi strojeva. Prodavatelj može organizirati kontakt s dobavljačem, transport, plaćanje i logistiku, i u slučaju ako se nabavka vrši i u inozemstvu. First Claas Plus počinje s programom od datuma početka sajma Agritechnica 2015. i od tada će se razvijati svakim danom.

Autor: Ivica Prpić


Tagovi

CLAAS Rabljeni strojevi Garancija Certifikacija Hannover Agritechnica Balirke Spremanje sijena

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]