Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • Čestitka
  • 25.12.2021. 07:00

Čestit i blagoslovljen Božić, dragi Agroklubovci!

Hvala vam na još jednoj godini povjerenja. Čestit Božić, dragi ljudi.

Foto: Agroklub
  • 86
  • 102
  • 3

Dragi naši, 

sretan vam Božić. 

Ispraćamo polako još jednu nimalo ugodnu godinu koja je posebice pred vas, naše vrijedne proizvođače hrane, stavila brojne prepreke. Pandemija koja ne posustaje narušila je tržište, cijene repromaterijala, posljedično i proizvodnje te same hrane, lete u nebo. Kraj poskupljenjima zasad se ne nazire.

Nimalo ugodno ne zvuče i potencijalni manji prinosi iduće godine zbog smanjene gnojidbe, prihrane usjeva i nasada, jer opet - cijene. 

U nadi da svemu ružnom ipak dođe kraj, hvala vam svima na pohvalama, ali i kritikama, na brojnim pitanjima i poticajima da budemo bolji, korisniji, sve u cilju obostranog zadovoljstva. I nas kao medija i vas kao korisnika našeg sadržaja. 

Čestit i blagoslovljen Božić želi vam vaša ekipa Agrokluba!


Tagovi

Božić Čestitka Sretan Božić Agroklub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB