Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poplava
  • 25.01.2023. 11:10

Bujica tijekom poplava odnijela bika teškog 800 kilograma

Vlasnik sumnja da će ikada pronaći leš nesretne životinje.

Foto: Milan Šarčević (ilustracija)
  • 420
  • 59
  • 0

Bela Reka u Srbiji, koja se nakon poplava sada povlači u svoje korito, prije četiri dana (21. siječnja) odnijela je bika teškog čak 800 kilograma.

Čitavu situaciju ispred obiteljske kuće gledao je otac oštećenog Dobrivoja Dželebdžića iz sela Bela Reka kod Nove Varoši, ali je bio nemoćan spriječiti tragediju jer se sve izdogađalo u svega par sekundi, prenosi Glas zapadne Srbije. O životinji još uvijek nema ni traga ni glasa.

"Živim u selu, bavim se stočarstvom, od krava i bikova živim. Svaki nedostatak bilo kojeg grla mi teško pada, sa sobom donosi veliku štetu. Na njegovu težinu mogao bih zaraditi preko 2.000 eura, a ovako je sve što sam uložio u njega odnijela voda", priča Dželebdžić za ovaj medij.

Vlasnik sumnja da će ikada pronaći leš nesretne životinje jer su nepristupačni tereni kuda protječe rijeka u planinskim gudurama. 


Tagovi

Poplava Bik Bujica Dobrivoje Dželebdžić Bela Reka


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.