Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Očekivanja poljoprivrednika
  • 06.01.2016. 15:55

Brlošić: Politika mora promijeniti poljoprivredu

"Očekivali smo bolje rezultate ruralnih natječaja, na kraju su poticaji otišli velikim sustavima. Nadamo se da će se politika promijeniti, a ohrabruju izjave da slijede reforme i projekti navodnjavanja jer su nam prijeko potrebni", govori Brlošić.

  • 921
  • 184
  • 0

Je li 2015. bila najteža poljoprivredna godina? Elementarne nepogode, nedostatni poticaji, visoke cijene repromaterijala i troškovi sjetve. Negativni niz nikako da se zaustavi. Jedino pozitivno je avansna isplata poticaja. Što o tome kaže Mato Brlošić, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore?

"Očekivali smo bolje rezultate ruralnih natječaja, na kraju su poticaji otišli velikim sustavima. Kodeks o otkupu žitarica nije gotovo nikome donio zadovoljstvo.

Nadamo se da će se politika promijeniti, a time i trženje poljoprivrednih proizvoda. Ohrabruju izjave da slijede reforme jer su nam prijeko potrebne, ali i projekti navodnjavanja bez kojih nema pomaka", govori Brlošić.


Tagovi

Matija Brlošić Poljoprivreda Poticaji Elementarne nepogode Hrvatska poljoprivredna komora


Partner

Slavonskobrodska televizija

Mile Budaka 1/4, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
tel: +385 (0)35 210 250, e-mail: sbtv@sbtv.hr web: http://sbtv.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]