Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Plattner Croatia d.o.o.
  • 29.03.2019. 09:10

Brendovi ulja i maziva G-Energy i Gazpromneft odsad i na hrvatskom tržištu

Tvrtka Plattner Croatia d.o.o. postala je ovlašteni uvoznik i distributer Gazpromneft-Lubricants Ltd. ulja i maziva za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru

Foto: Plattner Croatia d.o.o.
  • 602
  • 36
  • 0

Tvrtka Plattner Croatia d.o.o. potpisivanjem ugovora o distribuciji s Gazpromneft-Lubricants Ltd. postala je ovlašteni uvoznik i distributer respektabilnih brendova ulja i maziva G-Energy i Gazpromneft za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

"Više od 20 godina iskustva stečenog u poslu distributivnog servisa u Hrvatskoj i zemljama okruženja čine nas stručnim i pouzdanim partnerom, a kvaliteta proizvoda, očuvanje integriteta proizvoda, ekološka osviještenost te profesionalna usluga i tehnička podrška naši su prioriteti", naglašavaju iz te tvrtke. 

Gazpromneft-Lubricants Ltd. jedan je od vodećih proizvođača maziva u Rusiji. Tvrtka je usmjerena na proizvodnju ulja, masti i tehničkih tekućina, u šest proizvodnih pogona u Rusiji, Italiji i Srbiji, te na marketing. Više od 400 vodećih proizvođača opreme odobrilo je Gazpromneft-Lubricants proizvode: BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, Renault, General Motors, Cummins, MAN, ZF, KAMAZ, Bosch Rexroth i drugi. Tvrtka kontrolira 22% ruskog tržišta maziva i posluje u zemljama CIS-a i Baltika, u Europi, Srednjoj i Jugoistočnoj Aziji, Africi, Južnoj Americi i šire.

"Ova će suradnja tvrtki Gazpromneft-Lubricants Ltd. omogućiti prodor na nova tržišta i njihovu opskrbu visokotehnološkim proizvodima za osobna vozila, komercijalna vozila i sve industrijske segmente, dok će Plattner Croatia d.o.o. svojim klijentima ponuditi inovativna maziva čija je vrhunska kvaliteta već dokazana u 78 zemalja svijeta", ponosno zaključuju. 


Tagovi

Plattner Croatia d.o.o. Maziva Uvoznik G-Energy Gazpromneft


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer