Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bioplan
  • 28.02.2019. 09:00

Bioplan sustavi navodnjavanja: Najpovoljnije rješenje za veće prinose i kvalitetu

Netafim ltd. iz Izraela je jedan od najvećih svjetskih proizvođača sustava za navodnjavanje, čije sustave danas koristi više od dva milijuna poljoprivrednika diljem svijeta. 

Foto: Depositphotos/deyangeorgiev2
  • 678
  • 53
  • 0

Bioplan d.o.o., vodeća tvrtka u sustavima navodnjavanja u Hrvatskoj, u suradnji s Netafim ltd iz Izraela već više od 10 godina projektira i ugrađuje sustave navodnjavanja u svim vrstama nasada. Prateći svjetske trendove i koristeći najkvalitetniju opremu, Netafim tehnologija ugrađuje se u nasadima diljem Hrvatske od vinograda, voćnjaka, zaštićenih prostora i povrćarstva. 

Netafim ltd. iz Izraela je jedan od najvećih svjetskih proizvođača sustava za navodnjavanje, čije sustave danas koristi više od dva milijuna poljoprivrednika diljem svijeta. 

Napredna rješenja u navodnjavanju

Danas u svijetu živi oko sedam milijardi ljudi, a do 2050. godine se očekuje da će ta brojka premašiti devet milijardi ljudi. Poljoprivreda se suočava s velikim izazovom proizvodnje hrane u kojem će neizbježno biti povećati efikasnost proizvodnje uz povećanje kvalitete i prinosa. 

Hrvatska, srećom, za uspješan razvoj poljoprivrede ima najvažnije resurse kao što su plodno tlo, klimu i dostupnost vode. Uz primjenu naprednih tehnologija moguće je pozicionirati poljoprivredu u vrlo profitabilnu granu privrede. Jedno od tehnologija je svakako i korištenje naprednih rješenja u navodnjavanju. 

Kap na kap sustavi uz smanjenu potrošnju vode i hraniva donose povećanje prinosa i kvalitete proizvoda.  

dvf
Kap na kap uređaji

Korištenje kvalitetnih rasprskivača prilagođenih potrebama kultura, efikasnoj i ujednačenoj potrošnji vode uzrok su postizanja visoke kvalitete povrćarskih kultura na otvorenim i zaštićenim prostorima. 

cd
Rasprskivači

Precizno upravljanje vodom i gnojivima osnova je u uštedi potrošnje vode i gnojiva. Bioplan nudi fertilizacijska rješenja prilagođena svim vrstama  i potrebama nasada. 

fv
Bioplan nudi fertilizacijska rješenja prilagođena svim vrstama i potrebama nasada

Sustavi u borbi protiv mraza u sve većim klimatskim promjenama osiguravaju sigurnost u voćarstvu u rodnosti i kvaliteti uroda. 

dc
Mraz u voćnjaku

Bez obzira na vrstu i veličinu nasada, Bioplan projektira i ugrađuje rješenja prilagođena svim uvjetima. Obratite se stručnjacima Bioplana za najpovoljnijim rješenjem i kvalitetnom opremom za svoj nasad na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Bioplan Sustav navodnjavanja Netafim Poljoprivreda Kap na kap Rasprskivači


Partner

Bioplan d.o.o.

Kralja Petra Krešimira bb, 21214 Kaštel Kambelovac, Hrvatska
tel: 021/584-397, e-mail: info@bioplan.hr web: http://www.bioplan.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!