Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Informiranje poljoprivrednika
  • 03.04.2015. 19:55

Bilten za poljoprivrednike MP i Poslovnog dnevnika!

U sklopu suradnje s Ministarstvom poljoprivrede, Poslovni dnevnik je pokrenuo izdavanje mjesečnog biltena za poljoprivrednike sa specijaliziranim temama i edukativnim savjetima. Bilten će izlaziti idućih 12 mjeseci, a četvrti je broj posvećen stočarstvu te će tokom ovoga tjedna, a preko Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, biti poslan na e-mail adrese poljoprivrednih gospodarstva.

  • 260
  • 24
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede priključilo se projektu Poslovnog dnevnika Poslovni uzlet, kroz koji će se na županijskoj i regionalnoj razini u 2015. godini provoditi edukacija poljoprivrednih proizvođača u raznim gradovima Hrvatske.

Kroz cjelogodišnju kampanju Poslovnog dnevnika, nositelji projekta upoznat će javnost s uspješnim pričama malih i srednjih poduzetnika, na županijskoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, te organizirati popratne manifestacije seminarsko-edukativnog tipa, koje služe povezivanju malog i srednjeg poduzetništva te njihovoj edukaciji, a u svrhu promicanja i poboljšanja njihova poslovanja.

U sklopu suradnje s Ministarstvom poljoprivrede, Poslovni dnevnik je pokrenuo izdavanje mjesečnog biltena za poljoprivrednike sa specijaliziranim temama i edukativnim savjetima.

Bilten će izlaziti idućih 12 mjeseci, a četvrti je broj posvećen stočarstvu te će isti biti tijekom ovog tjedna, a preko Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, poslan na e-mail adrese poljoprivrednih gospodarstava. U sklopu suradnje, Poslovni dnevnik će pokloniti jednogodišnju pretplatu svog dnevnika za 63 obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su tijekom ove godine nominirana za nagradu Zlata vrijedan u izboru najboljeg OPG-a u Hrvatskoj. Bilten za poljoprivrednike možete pogledati ovdje.


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede Poslovni dnevnik Poslovni uzlet Županijska i regionalna razina Kampanja Uspješne priče Poduzetnici Edukacija Bilten za poljoprivrednike Savjeeti Četvrti broj Stočarstvo Agencija za plaćanja u poljoprivredi Ribarstvu


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!