Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krivolov
  • 24.05.2023. 09:00

Bez lovačke dozvole ubio jelena - završio u pritvoru

Osumnjičeni 59-godišnjak je priveden na kriminalističko istraživanje, kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku

Foto: Depositphotos/DmitryPoch
  • 1.258
  • 126
  • 0

Podnošenjem kaznene prijave za počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja dovršeno je kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres.

Kako navode iz Policijske uprave primorsko-goranske, riječ je o 59-godišnjaku koji je 22. svibnja oko 11.15 sati zatečen na području Labina u Istri dok je upravljao osobnim vozilom, riječkih registracijskih oznaka, a u kojem se nalazilo više komada mesa divljači.

Provjerom je utvrđen identitet osumnjičenika s područja otoka Cresa te je priveden na kriminalističko istraživanje u PP Mali Lošinj.

"Utvrđeno je kako je spomenuti dan prije, 21. svibnja., iako nema lovačku dozvolu niti potrebnu ostalu dokumentaciju za izlov divljači, u šumskom području između Porozine i Cresa ubio jelena s ciljem prodaje mesa divljači", navode iz policije.

Po završetku istraživanja, 59-godišnjak je zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku.

O počinjenom djelu je obaviješten i Državni inspektorat radi daljnjeg postupanja iz domene njihove nadležnosti, zaključuju iz policije.


Tagovi

Kazneno djelo Divljač Meso divljači Jelen


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!