Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Oglasnik
  • 19.11.2019. 07:30

Besplatno oglasi svoje proizvode. Uz kupce osvoji i majicu ;)

Predaj do 5 besplatnih oglasa na najveći poljoprivredni oglasnik i osvoji AK majicu. Prodaješ vino, rakiju, sir, kukuruz, ulje, med, prasce, kobasice ili bilo koji drugi proizvod?

Foto: Robert_g/Depositphotos
  • 1.687
  • 135
  • 0

Nije bitno radi li se o vinu, rakiji, likeru, kukuruzu, jajima, medu, pilićima, prascima, siru ili kobasicama … važno je jedino da se radi o poljoprivrednom proizvodu za kojeg tražiš kupca. Uz veću prodaju, ovaj put možeš osvojiti i najbolju, naj, naj majicu Agrokluba!

Kako sudjelovati?

Prikaži svoje poljoprivredne proizvode u najboljem svjetlu! Ufotkaj ih i oglasi prodaju najbolje što možeš. U oglasnik postavi do 5 besplatnih oglasa.

Svakako stavi fotografiju, opiši proizvod i naznači cijenu. Objavi oglas i... samo čekaj da kupac nazove, pošalje SMS ili e-mail ;)

A u međuvremenu, možeš osvojiti AK majicu!

Prijavi se

Pravila igre

Nagradna igra traje od 19. do 28. studenog 2019. Svi oni koji u tom vremenu predaju oglas mogu postati dobitnikom majice.

Uvjet je popunjen Agroklub korisnički račun, odnosno samo korisnici s definiranom adresom sudjeluju u izvlačenju. Naknadne upise ne priznajemo.

Prijavi se na Agroklub i provjeri je li tvoja adresa upisana u tvoj AK profil. Ako nije, upiši ju u za to predviđeno mjesto (nakon prijave u gornjem desnom kutu [Korisničko ime] > [Profil] > [Uredi]).).

Izvlačenje će se održati 29.11. što ne znači da i poslije tog vremena oglasnik Agrokluba nije najbolje rješenje za prodaju ;)

Poljoprivredni oglasnik

7 majica za naj oglase

A nagrade? Nagrade su posljednji put ove godine: naaaajbolje Agroklub majice, koje čekaju 7 sretnih korisnika :)

Ponavljamo uvjete sudjelovanja:

  • oglas za prodaju vlastitih poljoprivrednih proizvoda oglašen između 19. i 28. studenog 2019.
  • puno ime i prezime te adresa stanovanja na tvom članskom profilu AK

Administratori Agrokluba svakodnevno uklanjaju nepotpune ili neprikladne oglase, stoga vodi računa da oglas predstavlja realnu ponudu u pripadajućoj kategoriji oglasnika.

Sretno svima!

PS. Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ali lajkanje, objavljivanje i praćenje objava na KLUBu sigurno neće odmoći ;)


Tagovi

Agroklub Oglasnik Majice Poklon Nagrada


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijedlog za vikend! Muzej bećarca u Pleternici mjesto je na kojem ćete puno naučiti, zabaviti se, vratiti u prošlost, uz pomoć tehnologije postati i sami bećaruša ili bećar, otkriti kakve veze ima bećarac i repanje... Ma ovo je zabava za č... Više [+]