Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novi servisi
  • 15.02.2016. 10:30

Baza stočarstva - novi Agroklub servis

Sve informacije vezane za stočarsku proizvodnju od sada možete pronaći u novoj Bazi stočarstva!

  • 1.130
  • 233
  • 0

Uvijek tražene i ključne informacije vezane za stočarsku proizvodnju od sada možete pronaći pomoću informacijskog sustava Agroklub! Naime, u veljači je svijetlo dana ugledala i nova baza znanja - Baza stočarstva.

Ovaj servis na raspolaganje svim zainteresiranima predstavlja dominantne segmente stočarske proizvodnje, kao i specifičnosti najčešćih uzgojnih skupina. Na ovaj način informacijski sustav agroklub.com nastavio je svoje planove razvoja i u 2016. godini, ali i najavio nove projekte.

Baza stočarstva analizira i donosi osobitosti uzgoja pojedine vrste, karakteristike smještaja, potrebe za hranidbom te najčešće bolesti i probleme u uzgoju. Servis također posebno obrađuje i autohtone pasmine Republike Hrvatske.

"Nakon dugoga rada na realizaciji projekta ovaj tjedan se možemo pohvaliti konačnom objavom Baze stočarstva, koja postaje dio naših baza znanja pod nazivom AgroBaza", pojašnjava Vedran Stapić, suvlasnik i voditelj razvoja.

"Realizacija ovoga projekta nametnula se sama od sebe, usljed potrebe velikog broja proizvođača, hobista, studenata i ostalih interesenata sektora poljoprivrede o mjestu na kojem će moći naći sve informacije potrebne o stočarskoj proizvodnji. Vjerujemo da će ove informacije tim skupinama biti od koristi.", zaključuje Stapić.

Baza stočarstva dostupna je putem poveznice www.agroklub.com/baza-stocarstva/


Tagovi

Baza stočarstva Stočarstvo Novi servis Agroklub Vedran Stapić Stočarska proizvodnja


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/