• Jubilej
  • 08.04.2014. 13:25

BASF-ov poljoprivredni centar u Limburgerhofu slavi stogodišnjicu postojanja

Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj kao i bliska suradnja s kupcima BASF-ov su ključ uspjeha

  • 233
  • 20
  • 0

BASF-ov odjel za Zaštitu bilja ove godine slavi 100. obljetnicu svoje središnjice Agriculture Center Limburgerhof. Osnovana 1914. kao poljoprivredna istraživačka stanica, izrasla je u globalni centar BASF-ovog poslovanja vezanog uz zaštitu bilja. Danas je ovaj odjel jedan od vodećih pružatelja širokog asortimana poljoprivrednih rješenja, stavljajući naglasak na istraživanja.

BASF Limburgerhof 1915.

Povodom 100. obljetnice središnjice Agriculture Center organizirat će se proslave u Limburgerhofu s fokusom na zaposlenike. ''Posljednjih 100 godina naši ljudi u Limburgerhofu rade izvrstan posao. Razvijaju brojne proizvode i rješenja te ih uspješno lansiraju na tržište. Pomažu poljoprivrednicima u cijelom svijetu da zaštite i poboljšaju svoje usjeve. Svi mi možemo biti jako ponosni na to", rekao je Markus Heldt, predsjednik BASF odjela za Zaštitu bilja.

Odjel predviđa daljnji rast i teži postizanju prodaje od 8 milijardi eura do 2020. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj kao i bliska suradnja s kupcima BASF-ov su ključ uspjeha. ''Prihvatit ćemo izazove budućnosti i nastaviti pružati inovativna rješenja poljoprivrednicima za njihove svakodnevne potrebe, kako u zaštiti bilja tako i izvan nje", rekao je Heldt.


Tagovi

BASF Zaštita bilja Poljoprivredna istraživačka stanica Markus Heldt


Partner

BASF Croatia d.o.o.

Ivana Lučića 2/a, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: + 385 (0)1 60 00 027, e-mail: [email protected] web: http://www.agro.basf.hr