Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eksplozija
  • 06.10.2021. 12:05

Bačena bomba na mljekaru kod Apatina - vlasnicima ranije prijetili

Netom prije, vlasnik mljekare uvezao je kamion cisternu pun mlijeka u dvorište, zatvorio kapiju i na trenutak ušao u kuću te je pukom slučajnošću, ostao neozlijeđen.

Foto: Depositphotos/shock (ilustracija)
  • 1.651
  • 166
  • 0

U dvorište kuće obitelji Preradović u Svilojevu kod Apatina u susjednoj Srbiji, u čijem se sklopu nalazi Eko-mljekara preksinoć je bačena bomba. Od siline eksplozije oštećena su stakla na vratima i prozorima, geleri su izbušili kamion, a na sreću nitko od ukućana nije nastradao, kaže Vlatko Preradović za RTV.

Netom prije, piše Kurir, ovaj je vlasnik uvezao kamion cisternu pun mlijeka u dvorište, zatvorio kapiju i na trenutak ušao u kuću te je, pukom slučajnošću, ostao neozlijeđen.

"Jedva sam osposobio kamion da mogu voziti mlijeko, jer ako ga ne vozim mogu samo zatvoriti firmu jer nemam s čime raditi, a od toga svi živimo. Nama je uništena egzistencija, uništena nam je naša psiha, imamo strah...šta da kažem...", uplašeno je rekao za RTV.

Počinitelj je automobilom pobjegao u pravcu Apatina. Postoje svjedoci koji su policiji dali opis bombaša i vozila kojim se udaljio. Istraga je u tijeku. Eksplozivna naprava je napravila štetu od oko 7.000 eura, procjenjuju oštećeni.

Preradović dodaje da su policiji ranije prijavili da su dobivali anonimne pretnje i ističe da je pukom srećom ostao živ.

Ova obitelj se godinama bavi otkupom mlijeka i proizvodnjom sira i drugih mliječnih proizvoda. Policija intenzivno radi na otkrivanju motiva i pronalaženju napadača.


Tagovi

Bomba Mljekara Vlatko Preradović Šteta Eksplozija Anonimne prijetnje


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...