Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda u oblacima
  • 29.01.2016. 08:35

aWEB - ulaznica farmerima u svijet interneta

Stranice su namijenjene svima koji se bave nekom djelatnošću vezanom za poljoprivredu, a prvotno samim proizvođačima odnosno njihovim proizvodima.

  • 7.944
  • 819
  • 0

Danas je informacijski sustav Agroklub® predstavio novu uslugu za sve proizvode iz domene poljoprivrede pod nazivom aWEB, na internet adresi www.aweb.hr.

"Sve što jedna internet stranica treba imati za kvalitetno predstavljanje proizvoda na internetu mi smo napravili unutar aWEB modela. Najveća prednost ovih stranica je odnos uloženo-dobiveno jer osnovna Internet stranica iznosi samo 400kn godišnje.

Gdje je kvaka?

Više od 10 godina bavimo se izradom internet stranica i znamo da web ovakvih mogućnosti košta daleko više. U ovoj usluzi idemo i korak dalje, te pružamo sve potrebno - od registracije domene, smještaja stranica, izrade i održavanja u toj istoj cijeni", izjavio je povodom javne objave ovog servisa Vedran Stapić, suvlasnik tvrtke.

Jednim klikom do kupaca

Web stranice za medare, vinare, uljare..

Pogledajte neke od aWEB stranica koje smo radili!

Ivana Buljan iz odjela marketinga Agrokluba potencirala je mogućnosti koje internet donosi poljoprivrednim proizvođačima:

"Najveći dosadašnji interes za ovakvim Internet stranicama prepoznali smo kod manjih proizvođača vina, rakije, meda, ulja (maslinovog, bučinog i dr.), domaćih trajnih delicija (kulen, kobasice, čvarci i sl.) koji nemaju mogućnost velikog ulaganja u vlastitu stranicu.

Mi upravo njima donosimo odličan proizvod, a kako bi svi oni došli do novih kupaca svojih proizvoda putem interneta. 70% Hrvata je danas online i to je prilika koju naši vrijedni proizvođači moraju iskoristiti. Prodaja na kućnom pragu često ne ostvaruje dovoljne prodajne efekte, poglavito onih koji žele širiti svoju proizvodnju. Na ovaj način svom proizvodu otvaraju vrata šireg tržišta."

Domena, smještaj stranica, izrada i održavanje od 400kn + PDV

Korisnici ove usluge sada na jednom mjestu mogu iskoračiti u svijet interneta bez prepreke investiranja ili tehničkog znanja izrade stranica. Tim Agrokluba pruža potpunu tehničku i savjetodavnu podršku proizvođačima i u digitalnom marketingu njihovih proizvoda.

"Na aWEB internet stranice možemo gledati kao ulaznicu farmerima u svijet interneta; stranice su optimizirane za pretraživače, a sadrže i dodatne opcije poput integracije elemenata popularnih društvenih mreža", konstatiraju Frano Šašvari i Ban Đomešić razvojni inženjeri Agrokluba koji iza sebe imaju više uspješnih internet projekata.

Uz osnovnu uslugu kreiranja stranica, kroz aWEB model moguće je realizirati i dodatne promotivne aktivnosti na internetu kroz društvene mreže i informacijski sustav Agroklub, a sve počinje samo jednim klikom miša.

Sve dodatne informacije o aWEB modelima nalaze se na službenoj stranici, a svi zainteresirani mogu se javiti i na besplatni info telefon 0800 555 660 sa bilo kakvim pitanjima.

Iz Agrokluba ističu kako su ponosni što na ovaj način mogu pomoći proizvođačima te učiniti domaći proizvod konkurentnijim i bližim kupcu.

aWEB, jednim klikom do kupaca


Tagovi

AWEB Internet Web stranice Poljoprivrednici Online Marketing Prodaja Agroklub

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Došli smo provjeriti stanje usjeva kod Predraga Begića u Sisačko-moslovačku županiju. Kukuruz je do jučer plivao u 15 cm vode, ali pšenica se "izvukla" bez muke. Kako to? Doznat ćete uskoro...