Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • eGAP aplikacija
  • 24.11.2015. 10:30

Automatski prijenos zemljišta iz ARKOD-a u eGAP!

Ova funkcija jedinstvena je na tržištu! Povezanost sa ARKOD-om ubrzava unos zemljišta svim korisnicima. Isprobajte i recite nam što mislite! ;)

  • 2.180
  • 79
  • 0

eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje stalno se nadopunjuje i usavršava, kako bi se korisnicima evidencija proizvodnje ubrzala i olakšala. Korisnike uvijek potičemo na davanje sugestija i prijedloga kako bismo zajedno usavršili eGAP te kako bi zadovoljili korisnike sa što bržim, jednostavnijim i logičnijim korištenjem programa.

Prvi unos korisnicima je najduži

Inicijalni unos podataka u eGAP aplikaciji zahtijeva nešto više vremena, kako bi se program kvalitetno pripremio za daljnji rad. Kod prvog unosa potrebno je definirati opće informacije o gospodarstvu, resurse (zemljišta, mehanizaciju, djelatnike ...) te po prvi puta ispuniti informacije o sadnji/sjetvi odnosno definirati pojedine nasade.

U komunikaciji s korisnicima primijetili smo da unos svih parcela koje imaju u korištenju traje prilično dugo, posebice kod velikih proizvođača. Ovaj je problem posebice istaknut u sjevernijim dijelovima Hrvatske gdje su usitnjene čestice češća pojava.

Sva zemljišta iz ARKOD-a odsad automatski u eGAP-u

Ponosni smo objaviti svim postojećim, ali i budućim eGAP korisnicima kako je automatiziran prijenos zemljišta iz Arkod preglednika u eGAP aplikaciju!

Sve što je potrebno kako biste i Vi izbjegli ručni unos zemljišta je MIBPG Vašeg OPG-a. Nakon što ste unijeli ispravan MIBPG, na koraku resursi -> zemljište samo odabirete stavku: Dodaj automatski.

Za nekoliko sekundi na istom koraku prikazuju se sve Vaše čestice, sa nazivom, Arkod ID brojem i ukupnom površinom! Ukoliko bi tijekom vremena radili promjene na česticama, npr. susjedu prodate dio zemlje ili širite proizvodnju pa uzmete u zakup nekoliko novih hektara- rješenje je sinkronizacija. Ona osvježava sve podatke i "povlači" sve informacije iz Arkod preglednika u zadanom trenutku.

Jedinstveno na tržištu!

Ova funkcija je jedinstvena na tržištu i svakako će ubrzati prvi unos svim korisnicima, a posebice poljoprivrednicima sa velikim površinama u vlasništvu. Isprobajte i recite nam što mislite! ;) Podsjećamo vas i na eGAP video, u kojem možete pronaći samo neke od korisnika eGAP-a.

Posjetite www.egap.hr i besplatno isprobajte eGAP aplikaciju za dokumentiranje proizvodnje. Za bilo kakve informacije, pitanja, primjedbe i sugestije možete se javiti na info@egap.hr ili na besplatni info telefon 0800 555 660.


Tagovi

EGAP aplikacija Dokumentiranje proizvodnje ARKOD preglednik Zemljišta Parcele Evidencija proizvodnje Dnevnik proizvodnje ARKOD

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ove ovce nisu samo stoka ili dio tradicije, one su dio i ponos naše obiteljske priče. #ruralfoto #životinje