Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 22.05.2020. 08:45
  • Splitsko-dalmatinska, Šestanovac, Cista Provo

Autom pokosio stado ovaca, iza sebe ostavio jeziv prizor

U stado ovaca velikom se brzinom zabio mlađi muškarac, zasad su poznate informacije.

Foto: JumpStory (ilustracija)
  • 1.628
  • 279
  • 0

Stravičan prizor raskomadanih ovaca dočekao je policiju i prolaznike na cesti između Šestanovca i Ciste Provo. Prema dosad poznatom, kako piše dalmacijanews, u stado od 30-ak ovaca automobilom se zabio mlađi muškarac, od ranije poznat po prometnim prekršajima.

Vozač je, opisuju, jučer oko 4.30 sati na predjelu Prpuša, velikom brzinom uletio među stado na cesti i iza sebe ostavio jezivu sliku koja je obišla medije. 

O događaju zasad nema izvješća na stranicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tako da se ne zna koliko je i je li uopće preživjela koja ovca kao i kolika je šteta koju je vlasnik doživio, ali i je li vozač priveden te kakva ga kazna čeka. 

Podsjećamo, nedavno se na području Osječko-baranjske županije dogodila prometna nesreća u kojoj je vozač automobilom udario magarca. Međutim, kako je priopćila tamošnja Policijska uprava, do nesreće je došlo na način da se 74-godišnji hrvatski državljanin iz Čepina kretao osobnim automobilom kolnikom Ulice kralja Tomislava, u mjestu Vladislavcima.

"Tom prilikom je domaća životinja magarac iz kanala istrčala na kolnik i tijelom udarila u osobni automobil. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba a nesretni magarac oporavlja se u svojoj štali", objavila je policija. 

Zbog izazivanja prometne nesreće 44-godišnjem vlasniku magarca uručena je obavijest o počinjenom prekršaju,


Tagovi

Ovce Stado Automobil Nesreća


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer