Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam županija
  • 20.09.2013. 09:41

Autohtoni proizvodi na Zagrebačkom velesajmu

Na temu “Hrvatski proizvod na tržištu Europske unije” predstavilo se svih 20 županija

Foto: coolinarika.com
  • 493
  • 39
  • 0

Korčulanski klašuni, zadarski smokvenjaci, ivanečki vez, imotska torta ili vrbovečka pera, samo su neki od autohtonih hrvatskih proizvoda koji su jučer predstavljeni na otvorenju 2. sajma županija na Zagrebačkom velesajmu.

Na temu “Hrvatski proizvod na tržištu Europske unije” u paviljonu 8 predstavilo se svih 20 županija, a na pozornici se održavao cjelodnevni program uz tradicionalne plesove, glazbu i pjesmu kojima je predstavljena nematerijalna baština, jedinstvena vrijednost županija i Hrvatske SVI zaJEDNO - HRVATSKO NAJ.

Sajam je svečano otvorio domaćin gradonačelnik Milan Bandić koji je pozvao sve županije da iskoriste ovu priliku i pojačaju svoju društvenu, gospodarsku, političku i kulturnu poziciju. Na otvorenju sajma su, osim svih župana, bili i ministar turizma Darko Lorencin te predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević.

Foto: coolinarika.com


Tagovi

Korčulanski kašlun Sajam županija Milan Bandić Darko Lorencin Hrvatski proizvod

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]