• Agencija za zemljište
  • 03.09.2015. 12:20

APZ otvorila podružnicu u Slavonskom brodu!

Agencija za poljoprivredno zemljište otvorila je podružnicu u Slavonskom Brodu.

  • 263
  • 18
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište otvorila je podružnicu u Slavonskom Brodu. Podružnica se nalazi na adresi Trg pobjede 2.

U podružnici je zaposleno osam djelatnika koji će obavljati poslove vezane uz raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem za područje Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije. Podružnica je otvorena sukladno odredbama Statuta Agencije. Za Predstojnicu Podružnice na javnom natječaju izabrana je Verica Tolić.

U Podružnici će se obavljati administrativni, stručni i tehnički poslovi vezani uz korištenje državnog poljoprivrednog zemljišta, raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem, promet poljoprivrednim zemljištem, okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta, vođenje evidencija zakupnika, te drugi poslovi u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu.

U podružnici se trenutno obrađuju zahtjevi za privremeno korištenje zemljišta te pripremaju javni pozivi za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta za navedene slavonske županije o kojima će naši korisnici biti obaviješteni putem mrežnih stranica Agencije.


Tagovi

Agencija za zemljište APZ Verica Tolić Javni poziv Slavonski Brod Tehnički poslovi Podružnica Zakon o zemljištu


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi