• Agencija za zemljište
  • 03.09.2015. 12:20

APZ otvorila podružnicu u Slavonskom brodu!

Agencija za poljoprivredno zemljište otvorila je podružnicu u Slavonskom Brodu.

  • 268
  • 18
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište otvorila je podružnicu u Slavonskom Brodu. Podružnica se nalazi na adresi Trg pobjede 2.

U podružnici je zaposleno osam djelatnika koji će obavljati poslove vezane uz raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem za područje Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije. Podružnica je otvorena sukladno odredbama Statuta Agencije. Za Predstojnicu Podružnice na javnom natječaju izabrana je Verica Tolić.

U Podružnici će se obavljati administrativni, stručni i tehnički poslovi vezani uz korištenje državnog poljoprivrednog zemljišta, raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem, promet poljoprivrednim zemljištem, okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta, vođenje evidencija zakupnika, te drugi poslovi u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu.

U podružnici se trenutno obrađuju zahtjevi za privremeno korištenje zemljišta te pripremaju javni pozivi za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta za navedene slavonske županije o kojima će naši korisnici biti obaviješteni putem mrežnih stranica Agencije.


Tagovi

Agencija za zemljište APZ Verica Tolić Javni poziv Slavonski Brod Tehnički poslovi Podružnica Zakon o zemljištu


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li neko može da mi kaže koja je vrsta kruške u pitanju...