Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR u funkciji
  • 27.06.2021. 11:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Antun Vujić: Požar nije uzrokovan ljudskim faktorom, a sustavi Agencije za plaćanja su stabilizirani

Od jutros su u funkciji hardver, web stranica i mejlovi Agencije za plaćanja, servisi se stabiliziraju, a tijekom nedjelje testiraju se i aplikacije, kako bi se u ponedjeljak, nastavilo sa zaprimanjem zahtjeva.

Foto: Renata Prusina
  • 1.093
  • 198
  • 0

Od jutros su u funkciji hardver, web stranica i mejlovi Agencije za plaćanja, servisi se stabiliziraju, a tijekom nedjelje testiraju se i aplikacije, kako bi se u ponedjeljak, 28. lipnja nastavilo sa zaprimanjem zahtjeva.

Podsjetimo, u četvrtak sredinom dana u serverskoj sobi APPRRR-a, došlo je do požara koji je nedugo potom ugašen. Jučer su u opožarenom prostoru bili vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić pri MUP-u, koji su otklonili mogućnost da je uzrok požara ljudski faktor. Riječ je o tehničkom kvaru, a nakon odlaska vještaka pristupilo se podizanju mrežne infrastrukture, kazao nam je Antun Vujić, ravnatelj APPRRR.

Kako je izvijestilo Ministarstvo poljoprivrede, svi sustavi Agencije za plaćanja bit će aktivni u ponedjeljak, 28. lipnja, te će nastaviti sa zaprimanjem prijava na natječaje, a rok za zaprimanje Jedinstvenih zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja produljen je do 2. srpnja ove godine.


Tagovi

APPRRR Požar Zaprimanje Jedinstvenih zahtjeva


Autorica

Renata Prusina

Više [+]

Diplomirana inženjerka agronomije s dugogodišnjim novinarskim i uredničkim iskustvom. Članica nekoliko novinarskih asocijacija među kojima je i TotY. Osim svojim perom, voli bilježiti i objektivom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Osijeku otvorena banka hrane

Danas je u Osijeku otvorena banka hrane. Osnovao ju je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, a čemu je prethodio projekt infrastrukturnog opremanja,...

Više [+]