• Agrokor
  • 10.04.2017. 10:05

Ante Ramljak Vladin povjerenik za Agrokor

Vlada je za svog povjerenika u Agrokoru na jutrošnjoj sjednici imenovala Antu Ramljaka.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
  • 1.622
  • 95
  • 0

Ante Ramljak je jutros postavljen za Vladinog povjerenika u Agrokoru. Ramljak je rođen u Splitu, a od 1997. do 2007. godine odnašao je dužnost predsjednika uprave hrvatske podružnice investicijsko-savjetničke tvrtke CAIB gdje je bio zadužen za projekte spajanja i preuzimanja u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji.

U rujnu 2007. preuzeo je vođenje Quaestus financijskog savjetovanja d.o.o u Qaestus investicijskom fondu Borislava Škegre. Tamo je bio do 2012., kada kao član upravnog odbora preuzima Sektor energetike u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI).

Članom uprave CEI-ja imenovala ga je Vlada u ožujku 2012. godine, kada je Radimir Čačić kao ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Zorana Milanovića bio nadležan za energetiku.

Bio je i u Nadzornom odboru HEP-a, gdje ga je postavio Radimir Čačić.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL


Tagovi

Ante Ramlja Agrokor Povjerenik


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čačkaš mečki uho. Hm. Nešto je u koracima pogriješio. Znam da se pazio. Nije čačko mečki zadnjih godinu dana. Uf. 1990. doveo mi kćer na trening. I onda je imao kapu. Ali nije imao veze s poljoprivredom pa je kapa bila neka, onako zapadnjač... Više [+]