Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 11.03.2016. 17:30

Ante Pezo više nije na čelu APPRRR

Macanić je diplomirani inženjer agronomiije, rodom Slavonac, koji je posljednje četiri godine bio Pezinim zamjenikom.

Foto: APPRRR
  • 2.903
  • 268
  • 0

Anti Pezi, dosadašnjem ravnatelju Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju istekao je mandat početkom ožujka. Novi će se ravnatelj izabrati temeljem natječaja, a dok se on ne raspiše, Upravno vijeće APPRRR-a vršiteljem dužnosti imenovalo je Ivana Macanića.

Ovaj diplomirani inženjer agronomije rodom je Slavonac koji je u Agenciji od njezina osnivanja 2009. godine. Tijekom svojeg desetgodišnjeg radnog iskustva Macanić je bio voditeljem Odjela za proizvodno nevezanu potporu, a potom prešao na mjesto direktora Sektora za izravnu potporu.

Ivan Macanić vrši dužnost ravnatelja Agencije za plaćanja

Ivan Macanić

Posljednje četiri godine bio je Pezin zamjenik. Istovremeno, ali posljednje dvije godine vodio je IPA Twinnig projekt Priprema hrvatske agencije za plaćanja za provedbu Zajedničke poljoprivredne politike i Zajedničke ribarstvene politike EU za razdoblje nakon 2013. godine, za koji je EU osigurala 1,7 milijuna eura.

Imenovanjem Ivana Macanića, kako su izvijestili iz APPRRR-a, osiguran je kontinuitet poslovanja Agencije u jeku priprema za isplatu izravne potpore poljoprivrednicima za 2015. godinu, provedbe nove IAKS kampanje za 2016. godinu te obrate projekata iz natječaja za mjere ruralnog razvoja.

Foto: APPRRR


Tagovi

APPRRR Ante Pezo Ivan Macanić Poljoprivreda Ribarstvo Ruralni razvoj Natječaj Izbor Upravno vijeće Slavonac


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]