Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ambalaža od SZB-a
  • 21.05.2015. 09:00

Akcija sakupljanja ambalaže!

Pripremite ambalažni otpad od sredstava za zaštitu bilja i potrebnu dokumentaciju te sve predajte u organiziranoj akciji "Prateći list" koja se do kraja ovoga mjeseca održava u Požeško-slavonskoj županiji.

  • 398
  • 33
  • 0

Nakon što je u organizaciji tvrtke C.I.A.K. d.o.o. i Udruge CROPCA, 14. svibnja održana akcija prikupljanja ambalažnog otpada Prateći list u Požegi, na području Požeško-slavonske županije, ovih će se dana ambalaža sakupljati u još pet mjesta prema slijedećem rasporedu. Poljoprivrednike podsjećamo da prilikom predaje ambalaže moraju imati ispunjene i niže navedene dokumente, koje možete preuzeti s naše stranice ili ih kupiti u trgovinama Narodnih novina:

  • 22. svibnja 2015, Kutjevo d.d., Trg Graševine 2, Kutjevo do 8:00 do 11:00 sati i Kutjevo d.d., Trg. V. Korajca 13, Kaptol od 11:30 do 14:00 sati
  • 26. svibnja 2015., Oroz Pharm, Zvonimirova 24, Pleternica, od 8:00 do 11:00 sati -i Komunalac d.o.o., Kralja Tomislava 56e, Čaglin od 12:00 do 14:00 sati
  • 28. svibnja 2015., Agronom d.o.o., Voćarska bb, Završje, Brestovac od 9:00 do 14:00 sati.

Preuzima se isključivo prazna ambalaža tvrtki, proizvođača i uvoznika sredstava za zaštitu bilja koji financiraju projekt i omogućavaju korisnicima njihovih proizvoda besplatan povrat ambalaže, a to su: Agroteks, AgroChem-Maks, BASF Croatia, Bayer Crop Science, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Syngenta Agro i Stockton.

"Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena! Molimo poljoprivrednike koji imaju više od cca.100 kg ambalaže ili 1 big bag (cca. 1m3) da je ne donose na navedene lokacije već da se direktno jave tvrtki C.I.A.K. d.o.o. na broj telefona 01/3463-521 ili e-mail: ciak@ciak.hr pa će preuzimanje biti organizirano na njihovoj lokaciji. Skuplja se isključivo prazna, kontaktna ambalaža kao što su boce, kanistri i vrećice dok se kutije, kutijice i omotne folije, koje nisu bile u kontaktu s proizvodom, mogu odložiti u spremnike za papirni ili plastični otpad", ističu u tvrtki C.I.A.K.

"Donosioci otpada dužni su sami ispuniti Prateći list i Deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada. Otpad proizvođača koji ga donese bez Pratećeg lista i Deklaracije, neće biti prihvaćen. Obrasci Pratećeg lista za opasni otpad (Obrazac PL-Oo) i Deklaracije o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO) mogu se kupiti u trgovinama Narodnih novina", poručuju iz CROCPE.


Tagovi

Požega Kutjevo Prateći list Pleternica Kaptol Požeško-slavonska županija Nova Gradiška CROPCA Ambalažni otpad Sibinj Brodsko-posavska Narodne novine Svibanj Vukovarsko-srijemska Gornja Vrba C.I.A.K. d.o.o. Deklaracija o fizikalnim i kemijs


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]