• Graver akcija
  • 27.11.2014. 18:00

Akcija izrade pečata i ploča za OPG-ove!

Trebate pečat ili ploču sa natpisom naziva OPG-a? Tvrtka Graver trenutno nudi akcijske cijene pa požurite!

  • 3.228
  • 113
  • 0

Ako ste vlasnik vlastitog posla, znate što znači brdo papirologije. Kad god krenete u realizaciju neke zamisli, čeka vas hrpa potvrda, izjava, dopisa, a za svaki potez, radi utvrđivanja vjerodostojnosti, potreban vam je pečat. Idete u banku dići novce - pečat. Prijavljujete se za poticaje - pečat. Ovjeravate putne naloge - pečat. I još brojne druge situacije, te nakon nekog vremena vaš pečat zasigurno treba zamjenu.

Tvrtka Graver iz Osijeka nudi široki program pečata, štambilja i žigova za svakodnevnu i specijalnu namjenu, a trenutno imaju akcijske cijene za izradu pečata, ali i ploča za OPG-ove!

Primjer pečata

Pečat OPG-a

Pečat OPG-a se može izraditi u trenutku kada započnete s obavljanjem djelatnosti u sklopu OPG-a, a to je u trenutku upisa u Registar poreznih obveznika. Za izradu pečata potrebno je donijeti Rješenje o upisu OPG-a u Registar poljoprivrednika.

Tvrtka Graver nudi iduće cijene za standardnu veličinu pečata 38x14 mm:

  • 105,00 kn za avansnu uplatu (uključena cijena dostave)
  • 125,00 kn za plaćanje pouzećem (uključena cijena dostave)

Pečati su marke firme Trodat koja je najpoznatiji svjetski proizvođač pečata!

Ploča sa natpisom naziva OPG-a

Primjer ploče sa natpisom naziva OPG-a

Kako bi vas vaši kupci, poslovni partneri ili usputni znatiželjnici mogli lakše pronaći, bilo bi dobro da imate ploču sa natpisom naziva OPG-a. On se, osim od naziva, obično sastoji i od adrese, imena vlasnika te OIB-a.

Iz tvrtke Graver stiže ponuda za laserski gravirane ploče, a boje koje su u ponudi su bijela, srebrna i zlatna, dok je gravura uvijek crne boje.

Ploča se radi od plastike otporne na vanjske vremenske uvjete, a veličine i cijene su iduće:

  • 200 x 150 mm - 135,00 kn (avansno plaćanje i plaćanje pouzećem, uključena cijena dostave)
  • 300 x 200 mm - 216,00 kn (avansno plaćanje i plaćanje pouzećem, uključena cijena dostave)

Lasersko graviranje omogućava gravuru velike preciznosti i kvalitete te visoke razine detalja. Imate li potrebu za kvalitetnom, sofisticiranom gravurom koja će biti brzo gotova, laser je idealan izbor.

Kako naručiti?

Narudžbe se primaju iz cijele Hrvatske, putem telefona ili e-mail adrese:

A ukoliko ste iz Osijeka, uvijek se možete prošetati do Županijske 6, gdje se nalazi sjedište tvrtke Graver i osobno predati narudžbu.

Za više dodatnih informacija možete im se obratiti na iste kontakt brojeve ili na dodatnu e-mail adresu [email protected]


Tagovi

Graver Osijek Izrada pečata Izrada natpisa Izrada ploča Akcija izrade pečata Dokumentacija za izradu pečata Laserska gravura

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.8.20. Lag Zagorje Sutla i Učilište Krapina osposbili su i certificirali prvih 6 ekoloških poljopr... Pročitaj cijelu bilješku »