Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRONET
  • 09.01.2023. 12:00

AGRONET ponovo dostupan - što ako se ne otvara prijava u sustav?

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je i postupak u slučaju da se stranica za prijavu ne otvara.

Foto: Depositphotos/liliya
  • 808
  • 91
  • 0

Radovi na AGRONET sustavu su završeni i isti je javno dostupan, objavila je Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR).

Međutim, navode da ukoliko se ipak ne otvara početna stranica za prijavu u sustav, potrebno je pobrisati kolačiće (eng. cookies) u pregledniku koji se koristi (Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox i dr.) ili cijelu povijest pregledavanja (eng. browsing history) sa svim uključenim opcijama.

APPRRR izdala važnu obavijest u vezi rada AGRONET-a i uvođenja eura

Naveli su i primjere brisanja kolačića.

Za Google Chrome na URL traku treba napisati: chrome://settings/clearBrowserData. Zatim izabrati Cijelo vrijeme/All time te staviti kvačicu na Kolačići i ostali podaci o web-lokaciji/Cookies and other site data i kliknuti Izbriši podatke/Clear now

Kod Microsoft Edge-a, na URL traku napisati: edge://settings/clearBrowserData, a ostali postupak je isti kao i kod prethodnog preglednika.


Tagovi

AGRONET APPRRR Prijava Kolačići Preglednici


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Znate li u kojem bh. kraju su od "sirotinjskog jela" napravili gastronomski specijalitet? Nazivaju ga i Bogom danim za koze. Odakle god došli možete jesti "U matere". Uskoro reportaža #12bisera 🥬🥗🤗