Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub
  • 04.05.2016. 09:30

Agroklub: VIP lokalni heroji!

Nominirani smo za VIP lokalne heroje, pomozite nam da to i postanemo ;)

  • 806
  • 39
  • 0

VIP je pokrenuo akciju: VIP Lokalni Heroji u kojem sudjeluju mali poduzetnici. U tijeku je odabir za najbolji projekt! Ovim natječajem cilj je istaknuti pojedince koji stvaraju i grade uspješne tvrtke i obrte te time doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju.

VIPnet žiri je na temelju kreativnosti i inovativnosti proizvoda, zanimljive poslovne priče, uloge u promicanju poduzetništva, posebnog odnosa prema klijentima te posebnog utjecaja na lokalnu zajednicu odabrao 100 najboljih sudionika.

Glasujte za SLink/Agroklub u izboru Vip-a!

Na stranici Vip Lokalni heroji od 2. do 23. svibnja možete glasati za Agroklub kao najbolji projekt!

S ponosom možemo reći kako je projekt koji svi vrlo dobro poznajete - Agroklub (a provodi ga tvrtka SLink) uvršten u TOP100 Vip lokalnih heroja!

Agroklub u finalu - TOP100

Kao odabrani, ušli smo u veliko finale - a ako i vi vjerujete u naš pozitivan utjecaj na zajednicu, na stranici Vip Lokalni heroji od 2. do 23. svibnja možete glasati za naš projekt i omogućiti da postanemo efikasniji u informiranju poljoprivrednika i prepoznatljiviji lokalnoj i široj zajednici!

Vip Vaš glas i nagrađuje!

Svoj glas možete dati tako da otvorite link, upišete SLink ili Agroklub u tražilicu i kliknete "Glasujte!" Dodatno, Vip Vaš glas nagrađuje s do 400 kn popusta pri kupnji uređaja!

Ovim natječajem cilj je istaknuti pojedince koji stvaraju i grade uspješne tvrtke i obrte te time doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju.

10 najboljih osvojit će sudjelovanje u Vipnetovoj promotivnoj kampanji, poslovno savjetovanje ili edukaciju! Pomozite nam da budemo još bolji i pružimo Vam ono najvrijednije za svakog proizvođača - informaciju!


Tagovi

VIP Lokalni Heroji Obrti SLink


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."