Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novinar(ka) si?
  • 18.07.2018. 12:30

Agroklub traži suradnike, novinare!

Novinar si po struci ili ti pisanje jednostavno leži? Odlično, jer tražimo pojačanja u veznom redu ekipe Agrokluba ;) Širimo mrežu dopisnika, vanjskih suradnika na području čitave RH. Javi nam se i postani važnim dijelom najveće zajednice poljoprivrednika!

Foto: Vedran Stapić
  • 5.227
  • 444
  • 1

Informacijski sustav Agroklub putem interneta unazad 10 godina svakodnevno izvještava agrarnu javnost o zbivanjima u sektoru poljoprivrede i događanjima u ruralnom prostoru. Na te teme od osnutka do danas publicirali smo više od 40 tisuća tekstova, te više tisuća različitih fotogalerija i video priloga. 

Upozoravali smo na probleme sela i utjecali na agrarne politike. Bili smo na nebrojenim njivama, u voćnjacima i štalama, vinogradima i podrumima. Slušali, gledali i pisali o našim proizvođačima, ali i o svim izazovima današnje proizvodnje hrane. Posjetili smo brojne sajmove, radili reportaže, intervjuirali stručnjake i tražili rješenja.

Zato smo danas najveći medij specijaliziran za poljoprivredu na internetu u tri države (HR, BiH i SRB) i svakoga dana nam povjerenje daje više desetaka tisuća posjetitelja. Nogometnim rječnikom - volimo reći da svakoga dana napunimo jedan veliki stadion.

Naša ambicija je veća i želimo našim korisnicima dati još više kvalitetnih informacija, a na temelju kojih će oni sutra moći donijeti bolje odluke. Stoga tražimo pojačanja u ovom ljetnom prijelaznom roku! 

Želiš pisati za Agroklub? Javi nam se!

Novinar si po struci ili ti pisanje jednostavno leži? Imaš interesa prema temama proizvodnje hrane i života na selu? Možda imaš i sklonosti prema fotografiji i rado ih koristiš na društvenim mrežama?

Javi nam se i postani dijelom mreže vanjskih suradnika Agroklub-a diljem RH. Tako i ti možeš dati svoj doprinos razvoju našeg agrara. Možeš pomoći očuvanju ruralnog prostora i/ili tradiciji svog kraja, ali i dopuniti svoj kućni budžet s honorarom za svaki objavljeni tekst (koje obračunavamo jednom mjesečno).

Ako si se prepozna(la)o u gornjim redovima, javi nam se na posao@agroklub.com do 31.07.2018. s više informacija o sebi. Želimo znati odakle si, koje teme te zanimaju i kakav stil pisanja gajiš. 

Za sva pitanja u međuvremenu odgovore možeš dobiti kod urednice Željke Rački-Kristić na 0800 555 660. 

Čujemo se i klikamo.

PS. Znaš li nekoga kome ovo može biti zanimljivo? PLS proslijedi!


Tagovi

Agroklub Novinar Natječaj Honorar Pisanje


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije