Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FERIT
  • 13.03.2019. 13:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Agroklub predstavljen studentima osječkog Ferita

Ispred Katedre za društvene i humanističke predmete te predmeta Ekonomika poduzeća, a na poziv prof.dr.sc. Dominike Crnjac-Milić, gostujuće predavanje je održao jedan od osnivača Agrokluba

Foto: Vedran Stapić
  • 729
  • 49
  • 0

Danas je na osječkom Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija održano gostujuće predavanje o poduzetničkom iskustvu razvoja rješenja na internetskoj platformi, a u domeni poljoprivrede i ruralnog prostora. Ispred Katedre za društvene i humanističke predmete i predmeta Ekonomika poduzeća, a na poziv prof.dr.sc. Dominike Crnjac-Milić, gostujuće predavanje je održao Vedran Stapić jedan od osnivača Agrokluba.

Bilo je tu govora o izazovima internet scene s analizom proteklog desetljeća, ali i s naglaskom na prilike u budućnosti. Studenti su mogli saznati koja je bila početna vizija osnivača, ali i kako upravljati digitalnim medijskim projektom koji dnevno posjeti nekoliko desetaka tisuća poljoprivrednika.

Kroz primjer najvećeg online medija u poljoprivredi u Hrvatskoj i regiji, informacijskog sustava Agroklub, studenti 3. godine Ferita imali su priliku iz prve ruke dobiti sve informacije o poslovnom modelu razvoja poslovanja na internet platformi.

Karlo Šekerija i Ena Ević

U pauzi predavanja kratko smo popričali sa dvoje studenata. Ena Ević rekla nam je kako joj je ovo predavanje bilo vrlo korisno. 

"Osim što smo obradili povijest interneta i način na koji se sve razvilo do ove točke na kojoj smo sada, saznali smo više o potencijalu korištenja web stranice i marketninga na web stranicama. Jednog dana bih mogla imati nešto svoje gdje ću biti svoj gazda, a vjerujemo kako će mi tada znanje koje sam danas stekla pomoći u budućnosti", izjavila je Ena kojoj svakako želimo puno sreće u realizaciji njezinih planova. 

Njezin kolega, Karlo Šekerija kaže kako ima viziju u kojoj se u budućnosti bavi poduzetništvom. "Sviđa mi se ta ideja. Što se tiče web tehnologije, nisam toliko okrenut njoj jer se više bavim energetikom", pojasnio je Karlo za kojega smo sigurni kako će mu u trenutku kada vizija postane stvarnost u ostvarenju što boljih rezultata pomoći i web tehnologija. 


Fotoprilog


Tagovi

Dominika Crnjac-Milić Ferit Gostujuće predavanje Agroklub Vedran Stapić Ena Ević Karlo Šekerija


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)