Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub 2020
  • 13.01.2021. 15:00

Agroklub ostvario 20 milijuna posjeta u 2020. godini!

I dalje ćemo biti vodeća podrška proizvođačima hrane i žiteljima ruralnih prostora te oslonac za razvoj i uspješnost onih koji svoju budućnost žele graditi u poljoprivredi

Foto: Agroklub
  • 351
  • 747
  • 2

Napravili smo kratki rezime našega rada u prošloj godini i zaključili da ste nas čitali, pitali i cijenili više nego ikada prije. Tako smo u 2020. godini zabilježili rast posjeta, dosega i utjecaja Agrokluba od čak 40% u odnosu na godinu ranije. 

Nevolje s COVID19 pandemijom u fokus javnosti su dodatno postavile pitanja proizvodnje hrane i mogućnosti domaćeg agrara.

Mi smo ušli u trinaestu godinu rada - ali nismo neozbiljni tinejdžeri! Radili smo odgovorno, puno i najbolje što znamo, tražeći odgovore na brojna pitanja. I nadalje ćemo nastojati biti vodeća podrška proizvođačima hrane i ruralnom prostoru u regiji te oslonac za razvoj i uspješnost svih onih koji svoju budućnost žele graditi u poljoprivredi.

U tom smislu u 2021. godini bit ćemo još kvalitetniji, korisniji i zanimljiviji našim čitateljima, a i opravdati povjerenje rastućeg broja naših klijenata.

Više od 55.000 dnevno!

Stranice Agrokluba u 2020. godini učitane su gotovo 30 milijuna puta, a u istom smo razdoblju ostvarili i rekordnih 20 milijuna posjeta. Dnevno u prosjeku naši sadržaji ostvare 55 tisuća posjeta! Aktivni smo i na društvenim mrežama, pa nas danas, u čitavoj regiji, prati više od 200.000 poljoprivrednika.

U vremenima nenadanih i brzih promjena te novih zahtjeva u proizvodnji hrane, suvremeni poljoprivrednik mora donositi brojne odluke koje će obilježiti njegovu budućnost. Ključ uspješnosti je informacija i zato Agroklub svakodnevno traži, oblikuje i objavljuje brojne novosti te kroz različite servise pruža 24-satnu podršku poljoprivrednicima u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini, osiguravajući tematsku i geografsku pokrivenost.

Naš tim od 15 zaposlenih - agronoma, ekonomista, IT i medijskih stručnjaka, uz podršku 70-ak novinara, kolumnista i fotografa, vanjskih suradnika, svakodnevno prikuplja i obrađuje informacije te ih besplatno stavlja na raspolaganje proizvođačima hrane u regiji koristeći suvremene medijske formate i platforme. Portali na tri tržišta, mobilna aplikacija, baze podataka i poljoprivredni oglasnik. Tu je i naš Agroletter - tjedni presjek najvažnijih aktualnosti kojega šaljemo na e-mailove 20.000 pretplatnika, a imamo i vlastitu društvenu mrežu – KLUB, s ambicijom da postane platforma za interaktivnu razmjenu znanja.

Tu smo za Vas u 2021. kao i u godinama koje su pred nama. Ovim putem možemo najaviti puno aktualnosti i dobrih vijesti, ali i neke nove medijske formate. 

Hvala vam na povjerenju! Budite i dalje s nama.

Vaš Agroklub, (R)Evolucija poljoprivrede


Tagovi

Agroklub 2020 Rast Čitatelji KLUB


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]