AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » Agencija za plaćanja zapošljava!

Agencija za plaćanja zapošljava!

Agencija za plaćanja

Agencija za plaćanja zapošljava!

Datum: 07.08.2017. 14:25

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme.

Ministarstvo poljoprivrede ponovno zapošljava. Točnije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 77/17 od dana 4. kolovoza 2017. Natječaj za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: "Natječaj za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme".

Detalje natječaja pogledajte ovdje.

Foto: Pixaby/StartUpStockPhotos

Broj pregleda članka: 2168; Uspješnost članka: 141.4

Tagovi: Natječaj, Agencija za plaćanja, Radni odnos

Ključne riječi članka: agencija, za, placanja, zaposljava, agencija, plaćanja, odnos, neodređeno, vrijeme, natječaja, radni, novinama, poljoprivredi, ribarstvu, ruralnom, razvoju, primanje, neodređeno vrijeme, radni odnos, ruralnom razvoju, poljoprivredi ribarstvu


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!