Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi hrvatskog seljaka
  • 17.06.2019. 15:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

76 izlagača osječke Tržnice dobilo certifikat "Proizvodi hrvatskog seljaka"

Tržnica d.o.o. Osijek 11. godinu zaredom vrši evaluaciju i certifikaciju pod nazivom "Proizvodi hrvatskog seljaka" te je za ovu godinu podijelila 76 novih certifikata.

Foto: Maja Celing Celić
  • 222
  • 34
  • 0

Tržnica d.o.o. Osijek jedanaestu godinu zaredom u suradnji s Udrugom hrvatskih tržnica, Osječko-baranjskom županijom i Gradom Osijekom vrši evaluaciju i certifikaciju pod nazivom "Proizvodi hrvatskog seljaka" obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji svoje proizvode proizvode na području Osječko-baranjske županije. Za 2019. godinu podijeljeno je 76 novih certifikata.

"Grad izuzetno brine da tržnica pruža sve potrebne uvjete za naše izlagače, pogotovo proizvođače, koji su nam i u fokusu, odnosno slavonski seljaci koji svoju proizvedenu robu ovdje mogu i plasirati", istaknuo je Karlo Šatvar, potpredsjednik GV Grada Osijeka

"Ovi certifikati dokazuju da svi ovi proizvođači s područja Osječko-baranjske županije zaista proizvode svoje proizvode, da su to domaći proizvodi koje građani grada Osijeka, naravno i okolice, mogu kupiti. Tržnica je srce jednoga grada, tako je i naša tržnica srce grada Osijeka. Kada govorimo o OPG-ovima i poljoprivredi općenito, vidimo da je ona naša prošlost, sadašnjost, ali itekako i budućnost", rekao je Dragan Vulin, predsjednik Skupštine OBŽ.


Tagovi

Tržnica Osijek Certifikat OPG Osječko-baranjska županija


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com