Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Joskin
  • 22.11.2018. 18:00

50 godina obiteljske tvrtke Joskin - spremni za izazove koje budućnost nosi

Iako su u fokusu njihove proizvodnje cisterne i razbacivači gnojiva, popularizirali su i ostale svoje proizvode. Svjesni važnosti dostupnosti informacija, a posebno cijena proizvoda, u Joskinu se iznimno trude svojim klijentima osigurati brzu povratnu informaciju pa su kreirali mobilnu aplikaciju Joskin.

Foto: Joskin
  • 499
  • 35
  • 0

Tvrtka Joskin belgijski je proizvođač cisterni, razbacivača i prikolica, a ove godine obilježava 50 godina postojanja. Tvrtku je osnovao Victor Joskin, a danas ona predstavlja svjetski brand. Tržište na kojem su najprisutniji je europsko, no redovito su prisutni na pet kontinenata, odnosno u više od 80 zemalja svijeta

Iako su fokus njihove proizvodnje cisterne i razbacivači gnojiva, popularizirali su i ostale svoje proizvode, odnosno modele laganih poljoprivrednih strojeva - prikolice za silažu, strojeve za bušenje, kiper prikolice, prikolice za slamu i niske utovarivače, prikolice za stoku i mnoge druge. 

Mobilna aplikacija Joskin

Svjesni važnosti dostupnosti informacija, a posebno cijena proizvoda, u Joskinu se iznimno trude svojim klijentima osigurati brzu povratnu informaciju. Kreirali su Joskin mobilnu aplikaciju koja sadrži se potrebne podatke o proizvodima i to u tekstualnom i vizualnom obliku, odnosno fotografiju, animaciju i video zapis, a može se preuzeti na PlayStoreu. 

Na proslavi obilježavanja 50 godina predstavili su i novu tehničku IT platformu "MyJoskin" koja će posebno pomoći distributerima njihovih proizvoda. 

Obiteljska tvrtka sa više od 800 zaposlenih

Zanimljivost Joskina je ta što je i nakon 50 godina postojanja ovo još uvijek obiteljska tvrtka, unatoč tomu što zapošljavaju više od 800 ljudi.  

"Moji su roditelji na ovom brodu već 50 godina, moja sestra i ja više od 20 godina. Poznajemo i vladamo svim alatima tvrtke. Cilj naših roditelja u bliskoj budućnosti je usporavanje tempa čime žele zaštititi svoju "bebu", svoju tvrtku. Međutim, to nije slučaj za moju sestru i mene. Spremni smo preuzeti izazove koju nam budućnost nosi, ali i dalje ostati samostalni obiteljski posao", izjavio je Didier Joskin naglasivši kako trenutačno najviše razmišljaju o tome kako ispravno pozicionirati proizvode, sliku o tvrtki, strukturu prodaje i produkciju. 

"Izazovi na razini proizvodnje pomalo su proturječni: s jedne strane, serija mora biti povećana kako bi se smanjili troškovi i omogućilo bolje upravljanje, a s druge strane, ključna riječ je fleksibilnost kako bi se zadovoljili zahtjevi kupaca i kako bismo ostvarili širok raspon proizvoda. Industrija 4.0 sa svojom kohortom robota, umjetnom inteligencijom, internetom i ostalim konekcijskim tokovima, vektor je budućnosti naše organizacije proizvodnje", ističe Didier Joskin zaključivši kako je ova tvrtka stručnjak u proizvodima za prijevoz u poljoprivredi te ne namjeravaju izaći iz tog kruga specijalnosti. 

Djelić atmosfere s proslave jubileja pogledajte u galeriji fotografija. 


Fotoprilog


Tagovi

Joskin 50 godina Victor Joskin Didier Joskin Poljoprivredna mehanizacija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.