Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Joskin
  • 22.11.2018. 18:00

50 godina obiteljske tvrtke Joskin - spremni za izazove koje budućnost nosi

Iako su u fokusu njihove proizvodnje cisterne i razbacivači gnojiva, popularizirali su i ostale svoje proizvode. Svjesni važnosti dostupnosti informacija, a posebno cijena proizvoda, u Joskinu se iznimno trude svojim klijentima osigurati brzu povratnu informaciju pa su kreirali mobilnu aplikaciju Joskin.

Foto: Joskin
  • 523
  • 35
  • 0

Tvrtka Joskin belgijski je proizvođač cisterni, razbacivača i prikolica, a ove godine obilježava 50 godina postojanja. Tvrtku je osnovao Victor Joskin, a danas ona predstavlja svjetski brand. Tržište na kojem su najprisutniji je europsko, no redovito su prisutni na pet kontinenata, odnosno u više od 80 zemalja svijeta

Iako su fokus njihove proizvodnje cisterne i razbacivači gnojiva, popularizirali su i ostale svoje proizvode, odnosno modele laganih poljoprivrednih strojeva - prikolice za silažu, strojeve za bušenje, kiper prikolice, prikolice za slamu i niske utovarivače, prikolice za stoku i mnoge druge. 

Mobilna aplikacija Joskin

Svjesni važnosti dostupnosti informacija, a posebno cijena proizvoda, u Joskinu se iznimno trude svojim klijentima osigurati brzu povratnu informaciju. Kreirali su Joskin mobilnu aplikaciju koja sadrži se potrebne podatke o proizvodima i to u tekstualnom i vizualnom obliku, odnosno fotografiju, animaciju i video zapis, a može se preuzeti na PlayStoreu. 

Na proslavi obilježavanja 50 godina predstavili su i novu tehničku IT platformu "MyJoskin" koja će posebno pomoći distributerima njihovih proizvoda. 

Obiteljska tvrtka sa više od 800 zaposlenih

Zanimljivost Joskina je ta što je i nakon 50 godina postojanja ovo još uvijek obiteljska tvrtka, unatoč tomu što zapošljavaju više od 800 ljudi.  

"Moji su roditelji na ovom brodu već 50 godina, moja sestra i ja više od 20 godina. Poznajemo i vladamo svim alatima tvrtke. Cilj naših roditelja u bliskoj budućnosti je usporavanje tempa čime žele zaštititi svoju "bebu", svoju tvrtku. Međutim, to nije slučaj za moju sestru i mene. Spremni smo preuzeti izazove koju nam budućnost nosi, ali i dalje ostati samostalni obiteljski posao", izjavio je Didier Joskin naglasivši kako trenutačno najviše razmišljaju o tome kako ispravno pozicionirati proizvode, sliku o tvrtki, strukturu prodaje i produkciju. 

"Izazovi na razini proizvodnje pomalo su proturječni: s jedne strane, serija mora biti povećana kako bi se smanjili troškovi i omogućilo bolje upravljanje, a s druge strane, ključna riječ je fleksibilnost kako bi se zadovoljili zahtjevi kupaca i kako bismo ostvarili širok raspon proizvoda. Industrija 4.0 sa svojom kohortom robota, umjetnom inteligencijom, internetom i ostalim konekcijskim tokovima, vektor je budućnosti naše organizacije proizvodnje", ističe Didier Joskin zaključivši kako je ova tvrtka stručnjak u proizvodima za prijevoz u poljoprivredi te ne namjeravaju izaći iz tog kruga specijalnosti. 

Djelić atmosfere s proslave jubileja pogledajte u galeriji fotografija. 


Fotoprilog


Tagovi

Joskin 50 godina Victor Joskin Didier Joskin Poljoprivredna mehanizacija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]