Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isplata
  • 22.07.2013.

4,9 milijuna kuna iz IPARD-a za preradu svježe ribe

Apprrr je izvršila isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 103

Foto: Stock.xchng
  • 354
  • 17
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 103 "Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda zajednice".

Korisniku Olasagasti d.o.o. isplaćeno je 4.852.775,70 kn za izgradnju i opremanje objekta za preradu svježe ribe. Kapacitet objekta je prerada 600.000 kg ribe godišnje i opremljen je svom potrebnom opremom za hlađenje, rezanje, sušenje, dimljenje i pakiranje proizvoda. Cilj ulaganja je poboljšanje stanja u preradi i trženju ribljih proizvoda, naročito u proizvodnji usoljene ribe, a omogućilo je i otvaranje većeg broja radnih mjesta. Inače, navedena tvrtka već 40 godina vrlo uspješno posluje u Španjolskoj a u Hrvatsku su prije 10 godina stigli u potrazi za kvalitetnim inćunima. Jedan od vlasnika tvrtke, Jon Olasagasti Goya oženio se Hrvaticom, zaljubio u našu obalu i ostao živjeti u Hrvatskoj.

Foto: Stock.xchng


Izvori

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju


Tagovi

Apprrr Ribarstvo IPARD Isplata Olasagasti d.o.o.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]