Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donacija
  • 24.12.2013. 08:09

10 tona krumpira za one kojima je to najpotrebnije

Donacija od čak 10 tona krumpira stigla je iz PP Orahovica, onima kojima je to najpotrebnije

Foto: freepik.com
  • 257
  • 24
  • 0

Na adresu građanske inicijative "Veliki za Male" pristigla je donacija od čak 10 tona konzumnog krumpira iz PP Orahovica. Krumpir je zaslugom humanitaraca podijeljen ustanovama koje skrbe o ugroženim skupinama te pojedincima težeg materijalnog statusa na području grada Osijeka, ali i šire.

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, Dom za odgoj djece i mladeži u Osijeku, Sigurna kuća, SOS Dječje selo Ladimirevci, Humanitarna udruga "Rijeke ljubavi", Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije i dio obitelji u teškim socijalnim prilikama, prošlih su dana primili ovu velikodušnu donaciju.

U građanskoj inicijativi ističu kako su svjesni činjenice da sve veći broj naših sugrađana nema dovoljno da zadovolji osnovne egzistencijalne potrebe , no srećom još uvijek ima tvrtki, a među njima je i PP Orahovica, na čelu s direktorom Damirom Hršakom koje imaju priliku donirati i pomoći onima kojima je to potrebno.

Foto: freepik.com


Povezana biljna vrsta

Krumpir

Krumpir

Sinonim: krompir | Engleski naziv: Potato | Latinski naziv: Solanum tuberosum L.

Krumpir je višegodišnja zeljasta biljka. Potječe iz peruanskih Anda u kojima se uzgajao i prije 8 000 godina. U Europu su ga donijeli španjolski istraživači u 16. stoljeću i... Više [+]

Tagovi

Krumpir PP Orahovica Inicijativa Donacija Damir Hršak