Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donacija
  • 24.12.2013. 08:09

10 tona krumpira za one kojima je to najpotrebnije

Donacija od čak 10 tona krumpira stigla je iz PP Orahovica, onima kojima je to najpotrebnije

Foto: freepik.com
  • 260
  • 24
  • 0

Na adresu građanske inicijative "Veliki za Male" pristigla je donacija od čak 10 tona konzumnog krumpira iz PP Orahovica. Krumpir je zaslugom humanitaraca podijeljen ustanovama koje skrbe o ugroženim skupinama te pojedincima težeg materijalnog statusa na području grada Osijeka, ali i šire.

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, Dom za odgoj djece i mladeži u Osijeku, Sigurna kuća, SOS Dječje selo Ladimirevci, Humanitarna udruga "Rijeke ljubavi", Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije i dio obitelji u teškim socijalnim prilikama, prošlih su dana primili ovu velikodušnu donaciju.

U građanskoj inicijativi ističu kako su svjesni činjenice da sve veći broj naših sugrađana nema dovoljno da zadovolji osnovne egzistencijalne potrebe , no srećom još uvijek ima tvrtki, a među njima je i PP Orahovica, na čelu s direktorom Damirom Hršakom koje imaju priliku donirati i pomoći onima kojima je to potrebno.

Foto: freepik.com


Povezana biljna vrsta

Krumpir

Krumpir

Sinonim: krompir | Engleski naziv: Potato | Latinski naziv: Solanum tuberosum L.

Krumpir je višegodišnja zeljasta biljka. Potječe iz peruanskih Anda u kojima se uzgajao i prije 8 000 godina. U Europu su ga donijeli španjolski istraživači u 16. stoljeću i... Više [+]

Tagovi

Krumpir PP Orahovica Inicijativa Donacija Damir Hršak

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]