• APPRRR
  • 13.12.2019. 10:00

10 godina Agencije za plaćanje, posjetite podružnice diljem Hrvatske

Dragi naši poljoprivrednici, obilježimo zajedno 10 godina rada Agencije za plaćanja, pozivaju iz APPRRR-a.

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
  • 492
  • 48
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) dana 18. prosinca 2019. godine obilježava desetu godinu svog rada i postojanja. U 10 godina rada hrvatskim poljoprivrednicima, ribarima, korisnicima su isplatili 34 milijarde kuna potpora, naveli su na stranici te istaknuli: 

Ovom prilikom želimo:

Zahvaliti svim našim poljoprivrednicima, ribarima, korisnicima, partnerima, kolegama na uspješnoj desetgodišnjoj suradnji i postignutim rezultatima.

Pozvati poljoprivrednike zainteresirane za poslove i mjere iz nadležnosti Agencije za plaćanja da toga dana (18. prosinca 2019. od 10-14h) posjete podružnice Agencije za plaćanja diljem Republike Hrvatske kako bi izravnim kontaktom s našim kolegama saznali više o potporama u poljoprivredi, mogućnostima financiranja kroz mjere ruralnog razvoja, zajedničke organizacije tržišta, ARKOD sustavu ili nekoj drugoj temi od njihovog interesa.

Agencija za plaćanja osnovana je 2009. godine te operativno provodi mjere izravne potpore, mjere ruralnog razvoja, mjere zajedničke organizacije tržišta i potpore sektoru vinarstva, brojne nacionalne potpore te mjere za pomorstvo i ribarstvo.

Agencija za plaćanja vodi Upisnik poljoprivrednika, ARKOD sustav (evidenciju uporabe poljoprivrednog zemljišta), Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji te brojne druge registre. Održava i koristi Integrirani administrativni i kontrolni sustav (IAKS) preko kojeg se zaprimaju, obrađuju i kontroliraju izravna plaćanja poljoprivrednicima, a na godišnjoj razini ima više od 110 tisuća korisnika. Posluje putem središnjeg ureda u Zagrebu, 21 podružnice u svim županijama te 4 ispostave.

Više o rezultatima i radu same Agencije za plaćanja saznajte izravno u kontaktu s našim kolegama ili putem letka u nastavku.

Veselimo se budućoj suradnji.

S vama i uz vas 10 godina!

U dokumentu ispod teksta pogledajte i letak za 10. godišnjicu. 


Tagovi

APPRRR 10 godina rada Obljetnica


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zašto odabrati i kako brinuti o Božićnim drvcima s korijenom ? - Umjetnom boru treba 2500 godina da se razgradi a jedno stablo poput obične smreke u starosti od 5 godina u 12 mjeseci proizvede dovoljno kisika za jednu osobu za dva mjeseca d... Više [+]