AgroKlub.com

\

Pčelarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pčelarstvo » Županija daje potpore za 520 pčelara!

Županija daje potpore za 520 pčelara!

Potpore pčelarima

Županija daje potpore za 520 pčelara!

Datum: 13.11.2016. 07:30

Kategorija:

Pčelarstvo, Financiranje

Virovitičko-podravska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora iz Programa potpore razvoju pčelarstva na području županije za 2016. godinu, i to za 520 pčelara.

Virovitičko-podravska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora iz Programa potpore razvoju pčelarstva na području županije za 2016. godinu, i to za 520 pčelara, stoji na službenoj stranici Virovitičko-podravske županije.

Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podravske županije Igor Andrović ističe: "Kako su ove godine, mraz i snijeg u travnju, zahvativši cijelu Virovitičko-podravsku županiju, uništili bagrem i amorfu, glavne pčelinje paše, na inicijativu udruga pčelara s područja naše županije, odlučili smo pomoći pčelarima s potporama. Predmet potpore je subvencija troškova nabavke pčelinje prihrane, odnosno kristalnog šećera s ciljem očuvanja matične zajednice".

Subvencija troškova nabavke prihrane

Pravo na potporu ostvarivat će se podnošenjem pisanog zahtjeva temeljem raspisanog Javnog poziva koji je sastavni dio ovog Programa i koji se može pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije ili u dokumentima ispod teksta.

Zahtjev mogu podnijeti subjekti koji zadovoljavaju sljedeće opće uvjete: da imaju registrirano sjedište na području Virovitičko-podravske županije te da nemaju nepodmirene obveze javnih davanja prema državi.

Foto: deepdeep/pixabay.com

Broj pregleda članka: 3718; Uspješnost članka: 322.9

Tagovi: Potpore, Pčelari, Virovitičko-podravska županija

Ključne riječi članka: zupanija, daje, potpore, za, 520, pcelara, županije, virovitičko, podravske, pčelara, potpore, podravske županije, virovitičko podravske, virovitičko podravske županije, subvencija troškova nabavke, stranici virovitičko podravske


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Dokumenti Županija daje potpore za 520 pčelara!

Javni poziv

Javni poziv
veličina datoteke: 0.03 MB

Zahtjev za potporu

Zahtjev za potporu
veličina datoteke: 0.03 MB

Potpora razvoju pčelarstva VPŽ

Potpora razvoju pčelarstva VPŽ
veličina datoteke: 0.04 MB

Anketa

Koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo?

Ford Ranger (32%)

Isuzu D-Max (12%)

Mitsubishi L200 (8%)

Nissan Navara (8%)

Toyota Hilux (20%)

VW Amarok (19%)

Broj glasova: 229

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »