Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore pčelarima
  • 13.11.2016. 07:30

Županija daje potpore za 520 pčelara!

Virovitičko-podravska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora iz Programa potpore razvoju pčelarstva na području županije za 2016. godinu, i to za 520 pčelara.

Foto: deepdeep/pixabay.com
  • 3.751
  • 510
  • 0

Virovitičko-podravska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora iz Programa potpore razvoju pčelarstva na području županije za 2016. godinu, i to za 520 pčelara, stoji na službenoj stranici Virovitičko-podravske županije.

Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podravske županije Igor Andrović ističe: "Kako su ove godine, mraz i snijeg u travnju, zahvativši cijelu Virovitičko-podravsku županiju, uništili bagrem i amorfu, glavne pčelinje paše, na inicijativu udruga pčelara s područja naše županije, odlučili smo pomoći pčelarima s potporama. Predmet potpore je subvencija troškova nabavke pčelinje prihrane, odnosno kristalnog šećera s ciljem očuvanja matične zajednice".

Subvencija troškova nabavke prihrane

Pravo na potporu ostvarivat će se podnošenjem pisanog zahtjeva temeljem raspisanog Javnog poziva koji je sastavni dio ovog Programa i koji se može pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije ili u dokumentima ispod teksta.

Zahtjev mogu podnijeti subjekti koji zadovoljavaju sljedeće opće uvjete: da imaju registrirano sjedište na području Virovitičko-podravske županije te da nemaju nepodmirene obveze javnih davanja prema državi.

Foto: deepdeep/pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Pčelari Virovitičko-podravska županija Potpore


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.