• Krađa košnica
  • 15.03.2016. 11:30

Pronađen kradljivac košnica

Policija sumnja kako je 64-godišnjak još u ljeto 2013. godine ukrao nekoliko desetaka košnica s pčelama na području Đakova.

Foto: Pixabay
  • 1.017
  • 134
  • 0

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 64-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Policija sumnja kako je 64-godišnjak još u ljeto 2013. godine ukrao nekoliko desetaka košnica s pčelama na području Đakova.

Zbog toga je, kako je na svojim stranicama izvijestila osječko-baranjska Policijska uprava, 38-godišnjem vlasniku pčela pričinjena materijalna šteta koja se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Podnosi se i posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

Foto: Pixabay


Tagovi

Pčele Krađa Đakovo Košnice Državno odvjetništvo Policija Policijska uprava Osječko-baranjska Sumnja


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Članovi OptiTech kluba, ostvarite popuste na vrijeme!

Syngenta Agro svake godine nagrađuje vjernost članova OptiTech Kluba. Pošaljite na vrijeme račune za Syngentina sredstva za zaštitu bilja i Syngentino sjeme kukuruza. Bli...

Pročitaj cijelu bilješku