Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donacija
  • 27.12.2019. 16:30
  • Požeško-slavonska, Požega

Obitelj Balen jubilarni 10. put darivala Dječji odjel sa 300 staklenki domaćeg meda

Jubilarni deseti put na blagdan Badnjaka članovi obitelji Balen i to otac Željko, sin Tomislav i nećak Krunoslav, darivali su Dječji odjel Opće županijske bolnice u Požegi 300 staklenki meda.

Foto: Dražen Krstanović/pozega.eu
  • 1.246
  • 61
  • 0

Po jubilarni deseti put na blagdan Badnjaka članovi obitelji Balen i to otac Željko, sin Tomislav i nećak Krunoslav, koji se dugi niz godina bave pčelarstvom nastavili su lijepu tradiciju i humanitarni čin vezane uz blagdane na razmeđu dviju godina.

Posjetili su Dječji odjel Opće županijske bolnice u Požegi, te rukovoditelju tog odjela prim.mr.sc. Vladi Drkulcu predali donaciju od 300 staklenki meda, kojega oni redovno proizvode u svojim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

"Ovo je prelijepa gesta uvijek uoči Božića, mi to mališanima podijelimo u vrijeme blagdana, a zahvalan sam im na ovoj donaciji jer je med izuzetno koristan za ljudski organizam", istakao je dr. Drkulec za pozega.eu.

Trojica Balena na ovaj način zahvaljuju liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju Dječjeg odjela za njihov stalni predan rad i human odnos prema pacijentima, pogotovo što o njima skrbe i u vrijeme vikenda i praznika kao što je to i sada slučaj tijekom Božićnih blagdana ulažući mnogo truda i napora za poboljšanje zdravlja mališana požeškog  kraja.

"Mi pčele stalno držimo na više lokacija širom naše zemlje kako bi dobili što kvalitetniji med", kazao nam je Željko Balen.


Izvori

Požega-EU


Tagovi

Med Donacija Obitelj Balen