Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje meda
  • 30.08.2017. 15:00

Bagremov med iz Virovitice prvak AGRA-e!

Na međunarodnom ocjenjivanju meda na sajmu AGRA u Gornjoj Radgoni sudjelovalo je više od 120 uzoraka meda iz pet država. A naš je najbolji!

Foto: Dražen Jakupec
  • 719
  • 80
  • 0

Nova potvrda kvalitete hrvatskog meda dolazi nam iz Slovenije sa sajma Agra koji se još suta održava u Gornjoj Radgoni"

Naime, bagremov med Pčelarskog obrta "Jakupec" iz Virovitice proglašen je najkvalitetnijim medom od bagrema, odnosno prvakom vrste u kategoriji bagrema na međunarodnom ocjenjivanju meda na 55. međunarodnom poljoprivrednom sajmu AGRA 2017 u Gornjoj Radgoni.

"Naša najslađa županija dobila je međunarodnu potvrdu kvalitete meda sa bagremovim medom Pčelarskog obrta "Jakupec" iz Virovitice", kaže vlasnik pčelarskog obrta Dražen Jakupec.

Na međunarodnom ocjenjivanju meda sudjelovalo je više od 120 uzoraka meda iz 5 država. Zlatnu medalju za bagremov med i plaketu prvaka vrste osobno su uručili: Bostjan Noc; predsjednik Čebelarske zveze Slovenije, Dejan Židan; Slovenski ministar poljoprivrede, te Philip McCabe; predsjednik Svjetske pčelarske organizacije APIMONDIE.

Foto: Dražen Jakupec


Tagovi

Agra Med Bagremov med Prvak Dražen Jakupec


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]