Akcijske cijene viličara, financiranje i mogućnost otplate kroz najam!

Up Rent: prodaja, servis, najam, transport

Up Rent je brand poduzeća specijaliziranog za najam, prodaju, servis, transport viličara, strojeva za iskop, podiznih platformi, autokošara i ostale opreme. Ekskluzivni smo zastupnici za Haulotte, Faraone, Co.me.t, Dieci, Fiorentini, Cifa, Zoomlion Europa, Easylift.

Zoomlion viličari, akcijska prodaja u tijeku

Zoomlion je kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom visokotehnološke opreme u području inženjerske i poljoprivredne industrije. Up Rent na tržište RH plasira široku paletu viličara branda Zoomlion. Njihove najvažnije karakteristike su sigurnost i pouzdanost, a s druge strane praktičnost i udobnost. Električni viličari imaju baterije velikog kapaciteta, stabilni su, pogodni za rad u malom prostoru i njihov je održavanje jednostavno. Diesel viličari su testirani u teškim uvjetima, stabilni su, velikog vidnog polja i visokog ispuha s duplim filterom što značajno utječe na smanjeno podizanje prašine.

Zoomlion viličari su strojevi iznimne kvalitete pri čemu je važno istaknuti da su svi vitalni dijelovi proizvedeni kod EU proizvođača. Garancija na sve je 2 godine uključujuči baterije.

U tijeku je akcija koja traje do 01.04.2020. za vrijeme koje kupci mogu iskoristiti sljedeće pogodnosti:

  • povoljnije cijene svih vrsta Zoomlion viličara
  • osigurano financiranje (€, kamatna stopa već od 3% fiksno, bez troškova obrade)
  • mogućnost otkupa kroz najam

Link: Zoomlion asortiman viličara

Za proizvode Zoomlion i Dieci osiguran je besplatan prvi servis u garantnom roku!

Dieci teleskopski utovarivači

Tvrtka Dieci ima 60 godina dugu tradiciju proizvodnje, a prepoznata je na međunarodnoj razini kao jedan od malobrojnih proizvođača teleskopskih uređaja za podizanje. Lider je u segmentu kvalitete proizvoda i povoljnim troškovima održavanja. Sigurnost i kontinuirane inovacije su važna obilježja ove kompanije.

Dieci samohodni teleskopski utovarivači mogu preuzeti ulogu viljuškara, i rovokopača, i utovarivača, ali i biti nezamjenjivi u gotovo svim ostalim radovima na farmi. Ovi strojevi mogu ispuniti funkciju drugog traktora na gospodarstvu.

Up Rent ima u ponudi Dieci teleskopske utovarivače raspona nosivosti i visine dizanja za sve tipove gospodarstava kao i priključaka za različite namjene (korpe, košare, vilice).

Posebna ponuda - Dieci Apollo

Dieci Apollo je zapravo "mini handler", dizajniran tako da se savršeno uklapa u uske i zahtjevne prostore. Karakteristike:

  • maksimalni kapacitet – 2.600 kg
  • maksimalna visina podizanja – 5.68 m
  • maksimalno horizontalno produženje- 3.2 m
  • snaga- 54.6 kW
  • maksimalna brzina- 30 km/h
  • vučna sila- 4.400 daN

Iskoristite povoljne mogućnosti financiranja s kamatnom stopom već od 3% i bez troškova obrade!

Link: Dieci Apollo - brošura sa detaljnim tehničkim specifikacijama

Važno! Svi proizvodi se mogu testirati prije odluke o kupnji na način da se prvo iznajme! U slučaju kvarova ili drugih potreba možemo osigurati zamjenski stroj bilo koje vrste iz asortimana kojeg prodajemo.

Za sve dodatne informacije nas budite slobodni kontaktirati:

mob: +385 91 33 29 006
mob: +385 91 33 20 040
mail: prodaja@uprent.hr
web: www.uprent.hr

foto: Uprent/Dieci