Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Postani veterinarski tehničar - upisi u tijeku

Učilište Studium ustanova je za obrazovanje odraslih koja redovito prati trendove tržišta rada i prema stvarnim potrebama tržišta kroji svoje obrazovne programe. Program prekvalifikacije za veterinarskog tehničara već je dugi niz godina traženo zanimanje u Učilištu Studium. U ostvarivanju programa velika važnost daje se praktičnoj nastavi, kojom polaznici stječu vještine i navike potrebne za obavljanje poslova i radnih zadaća.

Prekvalifikacija je danas jedan od najučinkovitijih načina za povećavanje svoje zapošljivosti i konkurentnosti na tržištu rada. Povećavaju se mogućnosti i za zaposlenjem, ali i za pokretanjem vlastitoga posla.

Veterinarski tehničari neizostavan su dio veterinarske profesije. Obučeni su i školovani o njezi i rukovanju životinjama, osnovnim načelima fiziologije i patologije životinja te brojnim laboratorijskim i kliničkim postupcima. Prema Zakonu o veterinarstvu, u praksi rade pod nadzorom ovlaštenog veterinara.

Zašto odabrati upravo program za veterinarskog tehničara?

Uz vrhunske materijalno-tehničke uvjete, Učilište Studium osigurava i kvalitetu kadrovskih uvjeta koji na optimalan način i uz individualni pristup svakom polazniku prenose sva potrebna znanja i vještine. U Učilištu Studium iznimno smo ponosni i rado ističemo visoku razinu znanja i stručnosti polaznika koji kod nas završe željene programe obrazovanja. Tako se, osim inovativnim pristupom i zanimljivom nastavom, mogu pohvaliti i zadovoljnim polaznicima s usvojenim novim znanjima i novim metodama rada.

Nastava se izvodi u poslijepodnevnim satima, a nastavna je literatura (knjige, skripte) osigurana. Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te završetkom školovanja polaznici stječu pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu.

Više o programu i prijavi pronađi OVDJE.

Kontaktiraj nas mailom, telefonom ili nas posjetite u najbližem gradu: 

Osijek, Stjepana Radića 25
Tel: 031/201-193
Mob: 095/744-7444
E-mail: osijek@uciliste.net

Vukovar, I.G.Kovačića 3
Tel: 032/443-153
Mob: 099/709-6058
E-mail: vukovar@uciliste.net    

Vinkovci, Ljudevita Gaja 18
Tel: 032/617-100
Mob: 091/376-1661
Email: vinkovci@uciliste.net

Bjelovar, P. Preradovića 4/I
Tel: 043/430-430
Mob: 091/608-5000
E-mail: bjelovar@uciliste.net

Županja, Veliki Kraj 90
Tel: 032/618-750
Mob: 099/223-2070
E-mail: zupanja@uciliste.net

foto: Depositphotos/robert_g