Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Top Agro na FarmShow-u predstavlja dva nova brenda!

Top Agro je tradicionalno svake godine prisutan na FramShow-u, a kako je ovo jubilarni 10. FarmShow prostor na kojem će izlagati je za čak 300 m2 veći. Na Sportskoj zrakoplovnoj luci u Čepinu, moći će se pogledati nekoliko modela Massey Ferguson traktora, uređaji za navodnjavanje Ocmis, razbacivači mineralnog gnojiva Sulky, plugovi Overum, malčeri Nobili te Veriga šumski i zimski lanci za poljoprivredne i šumarske strojeve.

Kao ekskluzivu,Top Agro na FarmShow-u predstavlja čak dva nova brenda u svojem prodajnom asortimanu: McCormick traktore i teleskopske utovarivače Dieci.

Novi brenovi na FarmShow-u

Glavna karakteristika McCormick brenda je široki raspon modela koji se savršeno preklapaju od serije X4 do serije X8, a koji će se moći poledati na FarmShow-u. Oragiziran će biti i McCormick edukacijski kutak. Tamo će biti prezentirani noviteti te će se sa sručnjacima moći popričati o svemu što vas zanima vezano uz McCormic traktore.

Također tu su i poljoprivredni teleskopski utovarivači Dieci, koji mogu zadovoljiti potrebe svih gospodarstava, kako financijski tako i operativno.

Ne propusite i akcijske cijene 

Kongskilde Germinator Pro je sjetvospremač koji u pooranom zemljištu sa samo jednim prohodom stvara odličnu sjetvenu posteljicu, ostavljajući za sobom odlične uvjete za brzo i ujednačeno klijanje. Dostupan je odmah i to po akcijskoj cijeni, a možete ga pogledati na FramShow-u. Više informacija o Kongskilde Germinator Pro 5400 pročitajte OVDJE.

Massey Ferguson 4708 M dolazi iz serije MF 4700 M koja nudi moderne, snažne i jednostavne traktore za najteže poslove i optimalnu učinkovitost. Model MF 4708 M je odmah dostupan i to po odličnoj akcijskoj cijeni. Detaljnije specifikacije modela MF 4708 M pronađite OVDJE.

Posjetite Top Agro izložbeni prostor na FramShow-u u Osijeku, Sportska zrakoplovna luka u Čepinu, od petka 2.6. do nedjelje 4.6. Ulaz je i ove godine besplatan za sve posjetitelje. Vidimo se!

Ocmis sustavi za navodnjavanje

Ocmis Irrigazione Spa ima više od 50 godina iskustva u industriji te su najveći proizvođač sustava za navodnjavanje poljoprivrednih površina na svijetu. Ocmis odlikuje visok standard kvalitete materijala koji ugrađuje u svoje proizvode. Velik broj različitih modela odgovaraja svakoj situaciji na polju. Uz rolomate, proizvode i traktorske pumpe, pivote, lineare i hipodrom sustave.

foto: Top Agro