Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Talijanski proizvođači poljoprivrednih strojeva i opreme dolaze u Zagreb

Koje tehnologije, rješenja i proizvodne modele koriste talijanski proizvođači, doznajte u četvrtak, 1. prosinca 2022. na stručnom seminaru „Inovativne tehnologije za poljoprivredu i prehrambenu industriju - prilike i izazovi“, koji se održava u sklopu sajma CROAGRO na Zagrebačkom velesajmu s početkom u 12:30 sati.

Prijavite se za besplatno sudjelovanje ovdje do 30. studenog ili na e-mail:  zagabria@ice.it

Na seminaru će sudjelovati 10-tak talijanskih tvrtki iz sektorskih udruženja: FEDERUNACOMA - Udruženje proizvođača poljoprivrednih strojeva i opreme, CREA - Vijeće za poljoprivredna istraživanja te ANIMA/ASSOFOODTEC  - Udruženje proizvođača strojeva i opreme za prehrambenu industriju.

Seminar organizira Talijanski institut za vanjsku trgovinu (ITA Agencija) u suradnji s Veleposlanstvom Italije u Republici Hrvatskoj.

Nakon seminara posjetite ih u paviljonu 9, štand 5, gdje ćete moći i porazgovarati s predstavnicima talijanskih tvrtki i udruženja.

Cilj ovod događanja je predstaviti hrvatskim tvrtkama, institucijama i stručnjacima inovativne talijanske tehnologije, rješenja i proizvodne modele, a talijanske tvrtke upoznati sa sadašnjim stanjem i razvojnim planovima te im predstaviti prioritetne projekte, modele financiranja projekata tehnološkog razvoja u Hrvatskoj i mogućnosti suradnje u poljoprivrednom i prehrambenom sektoru.

Seminar će tako pružiti mogućnosti za uspostavljanje industrijske suradnje i partnerstva te razmjenu best practices s hrvatskim djelatnicima u sektoru.

Što će se događati na seminaru pogledajte u programu.